Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ANΟΛΟΚΛΗΡΩΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ YPG

0 σχόλια Share:

 

 

Βρέθηκε αρχηγείο χωρητικότητας χιλίων ατόμων
Στα πλαίσια της επιχείρησης Κλάδος ελαίας που άρχισαν οι ΤΕΔ και  ÖSO, βρέθηκε στο Άφριν ένα υπόγειο στρατιωτικό αρχηγείο χωρητικότητας περίπου 1000 τρομοκρατών.
Μετά τις 18 Μαρτίου όταν και τέθηκε υπό έλεγχο το κέντρο του Άφριν, συνεχίστηκαν στην ύπαιθρο οι περιπολίες και σε μια από αυτές οι δυνάμεις του OSO εντόπισαν ένα υπόγειο αρχηγείο.
Το αρχηγείο φάνηκε πως βρισκόταν στο στάδιο της ολοκλήρωσης της κατασκευής, ενώ βρισκόταν σε μια δασώδη περιοχή στα βουνά που περιβάλλουν το Άφριν.
Το αρχηγείο βρισκόταν σε βάθος 10 μέτρων και από πάνω ήταν δάσος με πεύκα.
Το αρχηγείο καθώς βρισκόταν μέσα σε δάσος από πεύκα,, φάνηκε πως είχε εισόδους και εξόδους που δύσκολα θα μπορούσαν να εντοπιστούν από ΜΕΑ

Στην κεντρική είσοδο ο δρόμος έχει πλάτος 8 μέτρων, και μετά από την είσοδο στο υπόγειο, συνεχίζεται ένα τούνελ μήκους 100 μέτρων.

Στο τέλος του τούνελ εμφανίζεται ένα κυκλικά κατασκευασμένο λόμπι. Από το λόμπι αρχίζουν τρία διαφορετικά μεγάλα τούνελ που πάνε σε διαφορετικές κατευθύνσεις, έχουν πλάτος 4 μέτρων και ύψος 5 μέτρων.

Κάθε διάδρομος  έχει  μήκος 100-120 μέτρα.
Στο τέλος των διαδρόμων υπάρχουν αίθουσες συνεδρίων, δεκάδες δωμάτια, μπάνια, τουαλέτες, έξοδοι κινδύνου, ενώ προκαλεί εντύπωση πως είναι τόσο μεγάλοι οι χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν περίπου 1000 τρομοκράτες ταυτόχρονα.
Διακρίνεται πως από την είσοδο και σε όλα τα τούνελ, έχουν το πλάτος και το ύψος ώστε να κινηθούν σε αυτά αυτοκίνητα.
Εντύπωση προκαλεί πως το υπόγειο αρχηγείο που σκάφτηκε με ειδικά μηχανήματα, διαθέτει πολλές κολώνες και τοίχους  πλάτους 1 μέτρου.

 

Γενί Ακίτ  15/4/2018

Previous Article

3 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΝΙ ΑΚΙΤ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *