Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΕ ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ YPG

No Comments Share:

 

 

Είδηση της τελευταίας στιγμής για μάρτυρες από την περιοχή του Αφρίν.  Πόσους μάρτυρες είχαμε σήμερα στο Αφρίν; 

Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τους μάρτυρες μας, τα ονόματά τους και τα μέρη από που κατάγονται. Συρραξη ξέσπασε σήμερα σε αγροτική περιοχή του Αφρίν ανάμεσα στις δυνάμεις ασφαλείας και τους τρομοκράτες. Αναφέρεται πως υπάρχουν μάρτυρες και τραυματίες στρατιώτες. Συνεχίζονται οι συγκρούσεις με τρομοκράτες οι οποίοι επιχείρησαν να εισέλθουν στον λόφο Κελ Τεπε μέσα από τούνελ. Κάποιες πηγές αναφέρουν πως υπήρξε μεγάλος αριθμός μαρτύρων στρατιωτών.

……….

Δυνάμεις ασφαλείας που είχαν εξουδετερώσει τρομοκράτες προχωρώντας προς την περιοχή Κελ Τεπε  για να την καταλάβουν, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία ομάδα 80 έως 100 τρομοκρατών που εμφανίστηκαν μέσα από τουνελ.  Οι τρομοκράτες αυτοί που εμφανίστηκαν από το τούνελ, με βαριά όπλα άρχισαν να επιτίθενται στους άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, της  στρατοχωροφυλακής και στους πολιτοφύλακες.

………..

Μετά από την ενημέρωση για τη σύγκρουση στην περιοχή μεταφέρθηκαν μονάδες ενισχύσεων ενώ η περιοχή στην οποία βρισκόταν οι τρομοκράτες δεχτηκε πυρα από όλμους και εκτοξευτήρες ρουκετών που υπήρχανε στα όρια της περιοχής. Στην περιοχή για  αεροπορικής στήριξη αλλα και για την απομάκρυνση των τραυματιών έφτασαν ελικόπτερα ΑΤΑΚ τα οποία όμως υπέστησαν επίθεση από τους τρομοκράτες. Ένα από τα ελικόπτερα χτυπήθηκε και Μη μπορώντας να προσγειωθεί απομακρύνθηκε

https://www.egehaber.com/gundem/son-dakika-afrin-sehit-haberleri-bugun-afrin-de-kac-sehidimiz-h215542.html
1/3/2018

Previous Article

ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΑΤΖΟ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ- ΕΦΥΓΑΝ KAΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 75 ΠΑΡΘΕΝΕΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.