Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΓΓΛΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ YPG, ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ

No Comments Share:

 

 

Άγγλος μαχητής-μέλος του YPG: Δεν θα μπορέσουμε να νικήσουμε την Τουρκία στο Άφριν

Άγγλος πολίτης και μαχητής του YPG που μίλησε στην εφημερίδα The Times ανέφερε πως ξέρουν ότι δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν την Τουρκία στο Άφριν, αλλά θέλουν να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους.

Σύμφωνα με το BBC-τουρκικά , ο Χουάν Λη είναι Άγγλος πολίτης κινεζικής καταγωγής και είναι ένας από τους 5 Άγγλους που μάχονται μαζί με το YPG.

Ο Λη ανέφερε πως μαζί με την μονάδα του των 15 ξένων μαχητών, σώθηκαν από τις πρώτες συγκρούσεις και είπε πως οι μερικές χιλιάδες μαθητές του YPG δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στην ανωτερότητα του τουρκικού στρατού.
Ο Λη περιέγραψε πως νύχτα-μέρα τους βομβαρδίζουν και είπε: ¨Έχω αμφιβολίες για το αν θα μπορέσουμε να σταματήσουμε τις τουρκικές μονάδες. Διαθέτουν άρματα, θωρακισμένα οχήματα, μαχητικά αεροσκάφη και δορυφόρους. ¨

Ο Λη συνέχισε λέγοντας τα εξής: ¨Η Τουρκία είναι μια ισχυρή χώρα, σαν μια μηχανή πολέμου. Έστω και αν πάρει χρόνο, σίγουρα μια μέρα θα κερδίσει τον πόλεμο. Αλλά εγώ και η μονάδα μου θα αντισταθούμε. Δεν θα μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο. Αλλά τουλάχιστον θέλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να σταματήσει ο πόλεμος. Τουλάχιστον για να σταματήσει ο βομβαρδισμός.

Ο 24 ετών Χουάν Λη γεννήθηκε στην Κίνα, ακολούθως μετανάστευσε στην Αγγλία και σπούδασε στο Μάντζεστερ. Ο Λη τρία χρόνια τώρα πολεμά μαζί με το YPG ενάντια στην ISIS.

http://www.diken.com.tr/timesa-konusan-ingiliz-ypg-savascisi-turkiyeyi-afrinde-yenemeyecegiz/
16/2/2018

Previous Article

ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ

Next Article

ΜΙΤ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *