Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ YPG : ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

0 σχόλια Share:

 

 

Διοικητής μονάδας του YPG: Το Άφριν θα γίνει Βιετνάμ

Ο Μανί Εγκίντ-διοικητής μονάδας του YPG δήλωσε: ¨Αυτοί βασίζονται στην τεχνολογία τους και εμείς στην βούληση μας. Δεν ετοιμαστήκαμε για βραχυπρόθεσμο πόλεμο. Ετοιμαστήκαμε για πόλεμο που μπορεί να διαρκέσει χρόνια. Εδώ θα γίνει το Βιετνάμ τους¨.

Το τουρκικό κράτος και οι συμμορίες της Αλ Κάιντα μαζί του, μιλούσαν για ¨κατάκτηση σε 3 ώρες¨, αλλά παρά το ότι πέρασαν πια 23 μέρες, ο τουρκικός στρατός, ο υπερηφανευόμενος ως 2ος στρατός του ΝΑΤΟ, γκρεμίστηκε και παρέμεινε στην συνοριακή γραμμή. Ο Μανί Εγκίντ-διοικητής μιας μονάδας του YPG το οποίο  αντιστέκεται στην απόπειρα εισβολής του τουρκικού κράτους, σχολίασε σχετικά στο ΑΝF.

OI 3 ΩΡΕΣ ΕΓΙΝΑΝ 23 ΜΕΡΕΣ

Ο Μανί Εγκίντ αναφέρει πως παρά το ότι το Άφριν δέχεται επίθεση από παντού, στις 22 μέρες που πέρασαν δεν υπήρξε κάποια σημαντική πρόοδος των επιτιθέμενων. Ο Μανί Εγκίντ λέει: ¨Φεύγει και η 22η μέρα της αντίστασης. Μέχρι τώρα οι σύντροφοι με υψηλό ηθικό αμύνονται. Στις αρχές του πολέμου το τουρκικό κράτος έλεγε πως θα καταλάβει το Άφριν σε 3 ώρες. Αυτές οι τρεις ώρες μετά έγιναν τρεις μέρες και μετά έγινε μια εβδομάδα. Σήμερα όμως βρισκόμαστε στην 23η μέρα της αντίστασης. Το Άφριν και στις 4 πλευρές αντιστέκεται σθεναρά. Οι σύντροφοι βρίσκονται στα αμυντικά χαρακώματα. Αλλά ο δεύτερος ισχυρότερος στρατός του ΝΑΤΟ και οι συμμορίες που παρέλαβε από την ISIS, ακόμη δεν μπόρεσαν να διασφαλίσουν κάποια πρόοδο¨.

¨ΑΥΤΟΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ¨

Ο Μανί Εγκίντ λέει πως οι ίδιοι παραθέτουν την βούληση τους απέναντι στα τελευταίας τεχνολογίας όπλα του τουρκικού κράτους και προσθέτει: ¨ Ο τουρκικός στρατός και οι συμμορίες του, ακόμη βρίσκονται στην συνοριακή γραμμή. Σε κάποια σημεία προχώρησαν 3 χλμ και σε άλλα 5 χλμ. Και αυτό το κάνουν στηριζόμενοι στην τεχνολογική τους ισχύ. Προσπαθούν να κρατήσουν σημεία με πολεμικά και αναγνωριστικά αεροσκάφη, με πυροβολικό και άρματα μάχης. Με την τεχνολογική τους ισχύ θέλουν να πολεμήσουν ενάντια στην βούληση. Αλλά η τεχνολογία δεν μπορεί να κάνει τίποτε ενάντια στην βούληση. Εμείς θα αντισταθούμε. Αυτοί βασίζονται στην τεχνολογία τους και εμείς στην βούληση μας¨.

¨EΔΩ ΘΑ ΓINEI TO BIETNAM TOΥΣ¨

Ο Μανί Εγκίντ λέει πως το Άφριν θα γίνει το μέρος στο οποίο θα κομματιαστεί το ΑΚΡ και προσθετει πως το Άφριν  θα γίνει το Βιετνάμ του τουρκικού στρατού. Λέει : ¨Ο Ερντογάν συγκέντρωσε όλους τους φασίστες και επιχειρεί να καταλάβει το Άφριν. Εμείς το βλέπουμε αυτό ως τελική μάχη, έτσι πιστεύουμε. Για αυτό τον λόγο υποσχόμαστε να υπερασπίσουμε το Άφριν μέχρι τέλους. Εάν στο Άφριν κομματιαστεί το ΑΚΡ, τότε τελειώνει. Διότι το ΑΚΡ παντού στοχεύει τους Κούρδους. Αλλά το Άφριν θα γίνει το μέρος όπου θα κομματιαστούν. Θα κάνουμε το Άφριν Βιετνάμ για τον δεύτερο ισχυρότερο στρατό του ΝΑΤΟ. Θα τους νικήσουμε εδώ¨.

Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι το εξής: Ένας λαός ζει στα εδάφη του και μια άλλη χώρα έρχεται και θέλει να τα κατακτήσει. Είναι μια κατάσταση εισβολής. Για αυτό πρέπει όλοι να εναντιωθούν σε αυτό. Η έκκληση μας είναι πως νέοι και από τα 4 κομμάτια του Κουρδιστάν, να ενταχθούν στην αντίσταση του Άφριν. Κάνουμε έκκληση να πάρουν θέση στις τάξεις της αντίστασης.

…………….

Το τουρκικό κράτος λέει πως θα εγκαταστήσει στο Άφριν τους πρόσφυγες που έχουν πάει στην Τουρκία από την Συρία ή από άλλα μέρη. Όπως πάντα που χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες ως εκβιασμό απέναντι στην Ευρώπη, έτσι τους χρησιμοποιεί και τώρα για να εισβάλει στο Άφριν. Θα προσπαθήσει να δολοφονήσει και να εξαναγκάσει σε μετανάστευση τον λαό του Άφριν και μετά να εγκαταστήσει εδώ τις συμμορίες της ISIS και της Αλ Κάιντα. Ο στόχος φυσικά δεν είναι οι πρόσφυγες. Εν προκειμένω προσπαθεί να πετύχει με έναν σμπάρο δύο τρυγόνια. Και να αλλάξει την δημογραφία του Κουρδιστάν και να σταματήσει τα κέρδη των Κούρδων.

……………..

Έχουμε κάνει προετοιμασίες για αντίσταση ενός έτους. Ας έρθουν, ας προχωρήσουν λίγο ακόμη, τους περιμένουμε. 22 μέρες τώρα κάνουν βόλτες στην συνοριακή γραμμή. Το περισσότερο που προχώρησαν ήταν 5 χλμ. Και αυτό το έκαναν με την τεχνολογική τους ισχύ. Διαφορετικά έτσι με ηρωικό τρόπο δεν κατέλαβαν κανένα μέρος. Όπως ανέφερα έχουμε κάνει τις ετοιμασίες μας. Και από υποστήριξη και από πυρομαχικά. Δεν ετοιμαστήκαμε για βραχυπρόθεσμο πόλεμο. Ετοιμαστήκαμε για πόλεμο που μπορεί να διαρκέσει χρόνια.

…………..

Να ξέρουν όλοι πως στο Άφριν υπάρχει μια μεγάλη αντίσταση. Μια αντίσταση στα επίπεδα του Στάλινγκραντ και του Βιετνάμ. Και όλος ο κόσμος θα την δει….Ο δεύτερος ισχυρότερος στρατός του ΝΑΤΟ σε αυτή την μικρή περιοχή έχει παραλύσει. Χρησιμοποιούν κάθε είδους τεχνολογία. Όλοι θα πρέπει να μάθουν πως εδώ πολεμά η ανθρωπιά, η τιμή και η αξιοπρέπεια. Θα αντισταθούμε μέχρι τέλους¨.

https://anfturkce.net/rojava-surIye/ypg-komutani-efrin-onlar-icin-vietnam-olacak-103065
11/2/2018

 

Previous Article

ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΖΝΤΑΓ ΠΡΟΣ ΗΠΑ: ¨ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ¨

Next Article

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *