Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟY YPG

0 σχόλια Share:

 

Τώρα τι λέει η Άγκυρα ; από πίσω τους έβαλαν τις σημαίες και έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου, Ρωσία και YPG

Το ΥPG που θεωρείται από την Τουρκία ως ο συριακός κλάδος της τρομοκρατικής οργάνωσης  έδωσε κοινή συνέντευξη τύπου με στρατηγό από την Ρωσία, με την οποία η Άγκυρα έχει στενές σχέσεις το τελευταίο διάστημα.

Στη μέση είναι ο Αλεξάντερ Κιμ και ο εκπρόσωπος του YPG ο Νουρί Μαχμούντ, ενώ δίπλα δίπλα είναι οι σημαίες της Ρωσίας και του YPG.

Χτες το Υπγ με βοήθιεα από τις ΗΠΑ και την Ρωσία κατέλαβε από την ISIS την περιοχή νότια της Ντέιρ εζ Ζορ. Αυτό σημαίνει πως όλα τα συριακά εδάφη νότια τυο Ευφράτη, ελέγχονται από το YPG.

Για να κάνουν δηλώσεις σχετικά με το θέμα αυτό έδωσαν συνέντευξη τύπου ο Ρώσος στρατηγός Αλεξάντερ Κιμ και ο εκπρόσωπος του YPG Νουρί Μαχμούντ. Οι σημαίες της Ρωσίας και του YPG στήθηκαν δίπλα-δίπλα.
Ο Μαχμούντ ανέφερε πως οι περιοχές που ελέγχουν θα αποτελούν τμήμα της δημοκρατικής Συρίας και πρόσθεσε πως ¨Κάνουμε έκκληση αρχικά σε ΗΠΑ και Ρωσία αλλά και σε όλες τις διεθνείς δυνάμεις, να συμβάλουν στο χτίσιμο ενός ειρηνικού και δημοκρατικού μέλλοντος για την Συρία και να προστατεύσουν την ασφάλεια των απελευθερωμένων περιοχών¨.

Παλιότερα η Τουρκία είχε αντιδράσει ιδιαίτερα όταν Αμερικανοί στρατιωτικοί είχαν φωτογραφηθεί μαζί με μέλη του YPG. Στις 13 Νοεμβρίου όταν πάλι ο στρατηγός Κιμ υπέγραψε πρωτόκολλο με το YPG για την παράδοση στην Ρωσία οικογενειών μελών της ISIS που ήταν ρωσικής καταγωγής, η Τουρκία παρέμεινε σιωπηλή.

Η Ρωσία στο μεταξύ συνεχίζει να επιμένει πως παρά τι αντιρρήσεις της Τουρκίας, το DSG (η οργάνωση στέγη του YPG) πρέπει αν κληθεί στις συνομιλίες για το συριακό που σχεδιάζει να οργανώσει στο Σότσι.

Ankara ne der?: Arkaya bayraklar asıldı, Rusya ve YPG ortak basın toplantısı yaptı

4/12/2017

Previous Article

ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ…

Next Article

ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝEΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *