Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΙΚΡΑ…

2 Comments Share:

Στόχος των όπλων η Τουρκία

………………………….

Οι ΗΠΑ οι οποίες επί χρόνια προμήθευαν υπό άλλες επωνυμίες όπλα στις οργανώσεις ΠΚΚ/PYD, τώρα με την τελευταία απόφαση του προέδρου Ντόναλτ Τραμπ θα συνεχίσουν να δίνουν όπλα απευθείας στους τρομοκράτες. Μετά από την σκληρή αντίδραση της Τουρκία, ο υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ Τζέιμς Ματτις έκανε μια δήλωση κοροϊδία, όταν είπε πως ¨Θα εργασθούμε για να εξαλείψουμε τις ανησυχίες της Τουρκίας. Θα εργαστούμε στενά με την Τουρκία…¨.  Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση Τραμπ, έδειξε πως δεν σκέφτεται διαφορετικά από την κυβέρνηση του Ομπάμα, που προσπάθησε διαμέσου του ΠΚΚ να κυκλώσει την Τουρκία από τον νότο. Η κατάσταση αυτή τέντωσε ακόμη περισσότερο το σκοινί μεταξύ Άγκυρας και Ουάσιγκτον, πριν από την επίσκεψη που θα κάνει στις 16 και 17 Μαΐου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν. Οι ΗΠΑ που βλέποντας το ΠΚΚ ως ¨στρατό ξηράς¨, προτίμησαν να βρεθούν στο ενάντιο στρατόπεδο από αυτή της συμμάχου στο ΝΑΤΟ Τουρκίας, πλέον στο πεδίο θεωρούνται ¨πηγή απειλής¨.

ΜΙΣΘΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ

Οι ΗΠΑ από το 2013 και εντεύθεν παρέχουν στην τρομοκρατική οργάνωση κάθε είδους βοήθεια από όπλα, εξοπλισμό, πυρομαχικά, φόρμες και εκπαίδευση. Μάλιστα το Πεντάγωνο επί μακρόν πληρώνει μισθό στους τρομοκράτες του ΠΚΚ/PYD. Λόγω όμως της αντίδρασης της Τουρκίας, οι αμερικανικές αρχές υποστηρίζουν πως η στήριξη αυτή δεν παρέχεται στις ΠΚΚ/PYD, αλλά στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDG), προσπαθώντας έτσι να κρύψουν από την παγκόσμια κοινή γνώμη πως οι  SDG είναι μια τρομοκρατική δομή που ελέγχεται πλήρως από το ΠΚΚ.Ενίοτε μάλιστα Αμερικανοί κάνουν δηλώσεις που αφίστανται της πραγματικότητας, λέγοντας πως δεν υπάρχει οργανικός δεσμός ανάμεσα σε ΠΚΚ και PYD, ευρισκόμενοι έτσι σε κωμική κατάσταση ενώπιον της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

………………….

………………….

http://www.yeniakit.com.tr/haber/silahlarin-hedefinde-turkiye-var-324298.html

11/5/2017

Previous Article

Η ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΜΠΙΡΛΙΚ

Next Article

ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Νόστιμο ΞΥΔΙ για την πίκρα είναι μονάχα το ξύδι ΤΟΠ!
    Ας πιουν να πάνε οι πίκρες κάτω…

  2. Όταν αυτοί στέλναν όπλα στους ψυχοπαθεις αποκεφαλιστές της ISIS και λέγανε πως τα στέλνουν στην αντιπολίτευση, ήταν καλά; Θέλω να τοποθετηθεί επι τουτου ο Τζεγκιζ Ομέρ , που είναι και ευαισθητος στα της δημοκρατίας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *