Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙ ΗΠΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ YPG, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ !

No Comments Share:

Αμερικανός διοικητής στο Καρατσόκ όπου χτύπησε η Τουρκία

Το YPG μαζί με Αμερικανούς διοικητές που διεξάγουν την επιχείρηση στην Ράκκα επιθεώρησαν την περιοχή Καρατσόκ στην ΒΑ Συρία, όπου  βομβάρδισαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Οι TSK στις 02:00 το πρωί χτύπησαν το όρος Καρατσόκ στην Συρία και το όρος Σιντζάρ  στο Ιράκ. Είχε ανακοινωθεί πως στις επιθέσεις σκοτώθηκαν 18 μέλη του YPG, ένα κέντρο MME, ένας τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός και περιοχές επικοινωνιών και στρατιωτικές περιοχές.  Ανακοινώθηκε πως στις επιχειρήσεις σκοτώθηκαν και 5 Ιρακινοί πεσμεργκά.

Με ενδιαφέρον αναμένεται πως θα αντιδράσουν σε αυτή την επίθεση οι ΗΠΑ, που στο πεδίο βρίσκονται μαζί με το YPG. To Ρόιτερς μετέδωσε πως Αμερικανός διοικητής  του οποίου η ταυτότητα δεν ανακοινώθηκε, μαζί με μέλη του YPG, επισκέφτηκαν την περιοχή στην οποία έγινε η αεροπορική επιχείρηση

Γίνονται σχόλια πως η αεροπορική αυτή επιχείρηση θα προκαλέσει νέα ένταση ανάμεσα στην Τουρκία και τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ και στον διεθνή συνασπισμό που μάχεται την ISIS. To ΥPG έχει στενή συνεργασία με τις ΗΠΑ, στην στρατιωτική επιχείρηση που έχει αρχίσει κατά της Ράκκας, της πόλης που είναι γνωστή ως πρωτεύουσα της ISIS.

¨Απαράδεκτη¨
Από την άλλη αντίδραση στο χτύπημα του Σιντζάρ από την Τουρκία έδειξε και η Περιφερειακή κυβέρνηση Κουρδιστάν που έχει ισχυρές σχέσεις με την Τουρκία.

Το υπουργείο πεσμεργκά αν και υποστήριξε πως η επίθεση είναι απαράδεκτη, κατηγόρησε και το ΠΚΚ για την παρουσία του εκεί. Το ΠΚΚ μετά από την επίθεση που έκανε η ISIS στους Γεζίντι το 2014, πήγε και βοήθησε τους Γεζίντι και από τότε συνεχίζει να υπάρχει εκεί.

Diken 25/4/2017

Σχ: Προσέξτε μπέρδεμα. Οι ΗΠΑ συνεργάζονται με το YPG κατά της ISIS. Η Τουρκία βομβαρδίζει το YPG υποστηρίζοντας πως είναι ¨τρομοκράτες¨. Να δούμε τι θα γίνει αν καμιά φορά σκοτωθούν και Αμερικανοί από κανένα τουρκικό βομβαρδισμό…

Πάντως το πιο θλιβερό σε όλα αυτά είναι η άθλια στάση αυτού του αριβίστα του Κούρδου ηγέτη στο Ιράκ, του Μπαζώνω. Όταν εισέβαλε η ISIS και πουλούσε στα παζάρια τις γυναίκες των Γεζίντι, αυτός δεν έκανε τίποτε. Ενδεχομένως και από ρατσισμό καθώς οι Γεζίντι είναι ζωροάστρες, άρα ¨καλά να πάθουν¨… Και τώρα που το ΠΚΚ πολεμώντας ηρωικά έσωσε μεγάλο μέρος της περιοχής εκεί και πολλοί Γεζίντι επέστρεψαν, αυτό το χυδαίο υποκείμενο κατηγορεί το ΠΚΚ για την παρουσία του εκεί ! Και υποστηρίζει την Τουρκία  που εξέθρεψε την ISIS! Στον δρόμο του Εφιάλτη…

Previous Article

ΤΟ ¨ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ¨ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Next Article

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *