Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…

No Comments Share:

Θαυμασμός και πλήρης στήριξη από την σύμβουλο του Αμερικανού διοικητή προς τις DSG στις οποίες ηγείται το YPG

Ο Τρόξελλ με ένα μέλος των DSG

 

ΟΙ ΗΠΑ συνεχίζουν την στήριξη τους προς το YPG στο οποίο η Τουρκία φέρεται σαν σε ¨τρομοκράτη¨

Ο Τζων Γουειν Τρόχελλ-αρχισύμβουλος του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ Τζόζεφ Ντάνφορντ εξέφρασε θαυμασμό και στήριξη για τις Δημοκρατικές Συριακές Δυνάμεις (DSG) των οποίων την σπονδυλική στήλη αποτελεί το YPG.

O αρχιλοχίας Τρόκελλ ο οποίος με εντολή του Ντάνφορντν επισκέφτηκε τους Αμερικανούς στρατιώτες στην Συρία και το DSG, έγραψε τις παρατηρήσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ.

Ο Τρόξελλ επισκέφτηκε το Κομπάνι και έγραψε: ¨Όλοι όσοι είδα εκεί εμπιστεύονται τις DSG. Εδώ πραγματικά σχηματίστηκε μια κοινή δύναμη. Ο αμερικανικός στρατός παρέχει προς τις DSG βοήθεια σε εκπαίδευση και πυρομαχικά. Αποχώρησα από την περιοχή εμπιστευόμενος πλήρως τις DSG.¨

Ο Τρόξελλ συνέχισε λέγοντας: ¨Οι DSG είναι ένας καλά διοικούμενος στρατιωτικός σχηματισμός. Επίσημη ιεραρχία και σχολές δεν υπάρχουν, αλλά κάθε μονάδα έχει έναν ηγέτη. Οι στρατιώτες των DSG είναι ηλικίας περίπου 20 ετών αλλά οι διοικητές είναι πιο ηλικιωμένοι και έμπειροι. Οι αξιωματικοί μας λένε πως οι DSG είναι σήμερα από τους καλύτερους στρατιωτικούς μας εταίρους.¨

Ο αρχισύμβουλος έγραψε πως ο δεσμός ανάμεσα στις ΗΠΑ και στις DSG στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και ότι ¨Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να εκπαιδεύουν και να στηρίζουν τις DSG και καθώς θα βαθύνεται ο συνεταιρισμός μας, οι DSG θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματικές¨.

ABD’li komutanın başdanışmanından YPG liderliğindeki DSG’ye övgü ve tam destek

6/4/2017

Previous Article

Νέα Διαχειριστική ἐπιτυχία

Next Article

MIA ΑΠΟ ΤΙΣ ¨ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ¨ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ …

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *