Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΙΚΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ

No Comments Share:

Έκτακτη ανακοίνωση από τις ΗΠΑ σχετικά με το YPG

271020160927005946507_2

O στρατηγός Στέφεν Τάουνσεντ του διεθνούς συνασπισμού κατά της ISIS και στον οποίον ηγούνται οι ΗΠΑ, δήλωσε πως κατά την επιχείρηση κατά της Ράκκα που αναμένεται να γίνει τις επόμενες εβδομάδες, η πλειοψηφία των δυνάμεων που θα μετάσχουν σε αυτήν θα είναι των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, οι οποίες περιλαμβάνουν και το YPG.

Σε συνέντευξη τύπου που οργανώθηκε στο Πεντάγωνο και στην οποία μίλησε μέσω video konferans ο Τάουνσεντ, δήλωσε πως ¨Η μόνη δύναμη που είναι ικανή για οποιοδήποτε βραχυπρόθεσμο χρονοδιάγραμμα είναι οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις, σημαντικό μέρος των οποίων αποτελείται από το YPG.

Ο Τάουνσεντ ανέφερε πως σχετικά με την συμμετοχή των κουρδικών δυνάμεων στην επιχείρηση συνεχίζονται οι συνομιλίες με την Τουρκία.

…………..

Ο Τάουνσεντ είπε πως οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις έχουν πάνω από 30.000 μέλη,  εκ των οποίων σημαντικό μέρος είναι Κούρδοι της Συρίας, ενώ οι υπόλοιποι είναι Άραβες και άλλες εθνότητες. Είπε πως η επιχείρηση μπορεί να αρχίσει σύντομα και ότι ¨Ο επαρκής αριθμός τοπικών δυνάμεων, είναι πιστεύω κατάλληλος για την επιχείρηση στην Ράκκα.  Υπάρχουν επίσης σχέδια φια την ένταξη ακόμη περισσότερων δυνάμεων και για την εκπαίδευση τους. Στο θέμα της χρήσης των τοπικών δυνάμεων ένα καλό παράδειγμα είναι αυτό του Μένμπιτς. Συνενώσαμε τις τοπικές δυνάμεις και έγιναν η βασική συνιστώσα στην περιοχή¨.
http://www.dha.com.tr/abdden-flas-ypg-aciklamasi_1362216.html
27/10/2016

Previous Article

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΔΕΡΦΙΚΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ FB

Next Article

ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *