Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

EMMΕΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ YPG

0 σχόλια Share:

Αεροπορική προστασία από τις ΗΠΑ προς το YPG στα σύνορα με την Τουρκία : Βάλτε όποιο όνομα θέλετε !

38

Ο Πητερ Κουκ – εκπρόσωπος του Πενταγώνου δήλωσε πως ¨Τα αεροσκάφη της συριακής κυβέρνησης προειδοποιήθηκαν να μην πετάνε στις περιοχές όπου το αποτελούμενο από κουρδικές και αραβικές δυνάμεις YPG πολεμά ενάντια στην ISIS¨. Ο Κούκ όταν τον ρώτησαν εάν αυτό είναι μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων απάντησε λέγοντας ¨Βάλτε όποιο όνομα θέλετε¨.

…………………..

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Κούκ δήλωσε πως ¨Η προειδοποίηση που έχουμε κάνει προς τους Σύριους πως θα προστατέψουμε τις δυνάμεις μας που βρίσκονται στο πεδίο, παραμένει η ίδια. Προτείνουμε τα συριακά αεροσκάφη να μην πετάνε πάνω από τις περιοχές όπου βρίσκονται οι δυνάμεις μας. Αυτό δεν σημαίνει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων . Όταν ο δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τι σημαίνει, αυτός απάντησε λέγοντας ¨βάλτε εσείς ότι όνομα επιθυμείτε¨.

Την προειδοποίηση των ΗΠΑ την μετέφερε η Ρωσια

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου ανέφερε πως σε περίπτωση που χρειαστεί υπεράσπιση των δυνάμεων θα σταλούνε και πάλι μαχητικά αεροσκάφη και πρόσθεσε πως  ¨Η προειδοποίηση προς την Συρία να μην πετάνε πάνω από περιοχές όπου βρίσκονται αμερικανικές δυνάμεις, μεταφέρθηκε μέσω του ρωσικού στρατού¨.

Ερωτηθείς ο Πήτερ Κούκ ¨Εάν είναι πολιτική των ΗΠΑ σε περίπτωση απειλής των αμερικανικών δυνάμεων από Ρωσία ή ΗΠΑ στην περιοχή να χτυπηθούν τα αεροσκάφη¨, απάντησε λέγοντας πως ¨¨σίγουρα θα υπερασπιστούμε τις δυνάμεις μας που βρίσκονται στην περιοχή¨.

¨Το Συριακό καθεστώς κλιμακώνει περισσότερο τον πόλεμο¨

Ο Κούκ ανέφερε πως ανησυχούνε ιδιαίτερα για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του συριακού στρατού στο Χαλέπι και είπε πως ¨Το συριακό καθεστώς υποβοηθούμενο από τους συμμάχους του Ρωσία και Ιράν, κλιμακώνει τον πόλεμο με τους άνευ διακρίσεων βομβαρδισμούς του.

……………….
DHA  22/8/2016

Previous Article

ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ

Next Article

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΤΖΕΡΑΜΠΛΟΥΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Praesent felis mattis ut id risus dictum ut dapibus odio suscipit felis