Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

No Comments Share:

AFP : Η Τουρκία χτύπησε με πυροβολικό βάση του YPG

56bf598767b0a93b6c5aaada

To Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Διακιωμάτων Συρίας ανακοίνωσε πως η Τουρκία σήμερα χτύπησε με πυροβολικό περιοχές στο Χαλέπι που είναι υπό τον έλεγχο του YPG. Τούρκοι αξιωματούχοι  μιλώντας στο Ρόιτερς, επιβεβαίωσαν πως χτυπήθηκαν θέσεις του YPG στην περιοχή γύρω από το Χαλέπι. Ο διοικητής όμως των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων Εμπού Ομέρ, δήλωσε πως ¨Στην περιοχή όπου επιτέθηκε η Τουρκία δεν υπάρχει YPG, αλλά μόνο εμείς¨.

…………….

Σύμφωνα με την είδηση από το AFP, ο Ραμί Αμπντούλ  Ραχμάν-εκπρόσωπος της οργάνωσης είπε πως μεταξύ των στόχων χτυπήθηκε και το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Μίνιγ.

………………..

Τούρκοι αξιωματούχοι που μίλησαν στο CNN Türk, ανέφεραν πως χτυπήθηκαν θέσεις του YPG σε απόσταση 1 χλμ από το χωριό Μαρανάς. Αναφέρεται πως ο βομβαρδισμός ακόμη συνεχίζεται.

Τουρκικός κυβερνητικός αξιωματούχος που μίλησε στο Ρόιτερς ανέφερε πως ¨Οι Τ.Ε.Δ.  χτύπησαν στόχους του PYD στην περιοχή του Αζέζ.

Ο Εμπού Ομέρ  – αξιωματικός των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων δήλωσε πως ¨Η Τουρκία μας επιτίθεται με πυροβολικό και ρουκέτες. Δεν είχαμε νεκρούς ή τραυματίες. Εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις θα ανταποδώσουμε¨.

……………

http://haber.sol.org.tr/dunya/afp-turkiye-ypg-ussunu-top-atesiyle-vurdu-145795

13/2/2016

Previous Article

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝ…

Next Article

ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *