Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Προαναγγελία απόσυρσης των κουρδικών Δυνάμεων απο περιοχές ανατολικά του Ευφράτη

No Comments Share:

2ο στάδιο : Το YPG αποσύρεται και από εκεί

Ο Αμπντουλάχ Γκεντο-στελεχος των SDG έκανε δηλώσεις στο ΡΙΚ σχετικά με το θέμα της ασφαλούς περιοχής.

Ο Γκεντο ανέφερε πως το σχέδιο για την ασφαλή περιοχή θα είναι σε τρία στάδια και ανέφερε πως το YPG εντός 45 ημερών θα αποσύρει όλες τις στρατιωτικές του δυνάμεις και τα όπλα από τα σύνορα.

Ο Αμπντουλάχ Γκεντο στην δήλωσή του είπε: “Το πρώτο στάδιο ολοκληρώθηκε με την απόσυρση των δυνάμεων και των όπλων του YPG από την Τελ Αμπιγιαντ και την Ρεσουλαγιν. Στο δεύτερο στάδιο θα γίνει η απόσυρση από την περιοχή του Κομπανι. Το 2ο και 3ο στάδιο μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο. Συζητείται η εγκατάσταση πεσμεργκα στην ασφαλή περιοχή. Στις συζητήσεις μας με τους Αμερικανούς, τους τα λέμε αυτά. Αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι οριστικό. Το σχέδιο για την ασφαλή περιοχή προς το παρόν λειτουργεί. Ακόμη δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα”.

2’ci aşama: YPG oradan da çekiliyor

29/8/2019

Σχ: Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για ελιγμό των κουρδικών Δυνάμεων αλλά πραγματικά θα ήταν ιστορική αδικία αν το Κομπανι, στο οποίο οι Κούρδοι μαχητές πρόβαλαν την ιστορική τους αντίσταση και το κράτησαν ελεύθερο απέναντι στα ανθρωποειδή του ισλαμικού κράτους,παραδοθεί  τώρα έστω και έμμεσα στους ηθικούς αυτουργούς των ενεργειών του ισλαμικού κράτους δηλαδή στην Τουρκία .

 

Previous Article

Τα χρόνια της σκλαβιας ανα περιοχη

Next Article

Περί των ακαταπαυστων ροών από την Τουρκία στην Ελλάδα…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *