Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ…

0 σχόλια Share:

 

Μεταφορά από τις ΗΠΑ προς τις DSG : 250 φορτηγά ΤΙR με όπλα και θωρακισμένα οχήματα

Οι ΗΠΑ για να καταληφθεί το Χεζίν, που είναι η τελευταία πόλη που είναι στον έλεγχο της ISIS, έστειλε 250 φορτηγά ΤΙR με όπλα και θωρακισμένα οχήματα στις Δημοκρατικές Συριακές Δυνάμεις, που είναι η οργάνωση-ομπρέλα του YPG.

Σύμφωνα με την είδηση από το Sputnik, ο Κίνο Γκάμπριελ-εκπρόσωπος των DSG, δήλωσε πως οι ΗΠΑ και οι συμμαχικές δυνάμεις, στα πλαίσια του αγώνα ενάντια στην ISIS, τους στήριξαν με οπλισμό.

Σύμφωνα με την είδηση, τα βαριά όπλα και τα θωρακισμένα οχήματα που στάλθηκαν, θα χρησιμοποιηθούνε για να καταληφθεί η πόλη Χεζίν, που βρίσκεται στα σύνορα Συρίας-Ιράκ και είναι υπό τον έλεγχο της ISIS.

H Χεζίν είναι η τελευταία περιοχή της Συρίας που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της ISIS και ανακοινώθηκε πως σε αυτήν βρίσκονται περίπου 3.000 μαχητές της οργάνωσης αυτής.

Ένας άλλος αξιωματούχος των DSG που επιβεβαίωσε την μεταφορά του οπλισμού αυτού, δήλωσε: ¨Λόγω τη επιχείρησης κατά της Χεζίν, οι ΗΠΑ μας έστειλαν βαριά όπλα και θωρακισμένα οχήματα Χάμμερ. Με 250 φορτηγά TIR στάλθηκε οπλισμός και θωρακισμένα οχήματα. Μεταξύ αυτών που μας στάλθηκαν είναι πολυβόλα, όλμοι και άλλα ελαφρά τυφέκια. Τα όπλα και τα θωρακισμένα οχήματα, έφτασαν οδικώς από το Β.Ιράκ και εισήλθαν από την συνοριακή πύλη Σεμέλκα. Από εκεί δόθηκαν σε περιοχή ανατολικά της πόλης Ντέιρ ερ Ζορ σε περιοχές που καθαρίσαμε από την ISIS. Για την επιχείρηση στην Χεζίν, χρειαζόμαστε, ακόμη περισσότερα όπλα¨

Οι ΗΠΑ μέχρι τώρα έχουν στείλει στις DSG 4.700 φορτηγά TIR, με βαρύ οπλισμό και θωρακισμένα οχήματα. Η Άγκυρα αντιδρά σφόδρα στο να δίνονται όπλα στις DSG.

http://www.diken.com.tr/abdden-dsgye-sevkiyat-250-tir-silah-ve-zirhli-arac-gonderildi/

19/9/2018

Σχ: Το YPG αποτελεί την ραχοκοκαλιά των DSG και απαρτίζεται από Κούρδους μαχητές. Εξ ου και η αντίδραση της Τουρκίας.

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ !

Next Article

H TOYΡKIA ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 40% ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *