Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ

0 σχόλια Share:

Ο Γιλντιρίμ για την Ασπίδα του Ευφράτη

57d2c34c87869
Θα συνεχιστούν οι δραστηριότητες για την δημιουργία ζώνης ασφαλείας, δήλωσε ο Πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ δήλωσε ότι θα συνεχιστούν οι δραστηριότητες για την δημιουργία ζώνης ασφαλείας στην Συρία.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους είπε ότι θα συνεχιστούν οι δραστηριότητες για την δημιουργία ζώνης ασφαλείας στην Συρία (στα νότια της Τουρκίας), αναφέροντας: «Μιλάω για την Επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη. Ταυτόχρονα ο στρατός μας, η στρατοχωροφυλακή μας, η αστυνομία μας, οι προσωρινοί χωροφύλακες με υπεράνθρωπες προσπάθειες προσπαθούν να καθαρίσουν από τις τρομοκρατικές οργανώσεις που έχουν φωλιάσει, 10-12 περιοχές που έχουν διαπιστωθεί εντός της χώρας».

Αναφερόμενος στην απομάκρυνση από τις θέσεις τους των δημοσίων υπαλλήλων που έχουν διασυνδέσεις με την διαμελιστική τρομοκρατική οργάνωση είπε τα παρακάτω:

«Η πρώτη εφαρμογή αυτού του πράγματος ξεκίνησε στην Εθνική Παιδεία, και αυτές τις μέρες θα γίνουν ανάλογες πρακτικές και στο Υπουργείο Εσωτερικών, στις νομαρχίες και στους δήμους σε σχέση με τους δημόσιους υπάλληλους, είτε αυτοί είναι δήμαρχοι, είτε δημοτικοί σύμβουλοι και έχουν αναμειχθεί σε τέτοιου είδους εγκλήματα, έχουν υποθάλψει την διαμελιστική τρομοκρατική οργάνωση, της έχουν δώσει υποστήριξη, έχουν συνεργαστεί μαζί τους, έχουν δώσει συγκατάθεση για την εκμετάλλευση των δημόσιων πόρων για τους στόχους της τρομοκρατικής οργάνωσης. Το πώς θα γίνουν αυτά, αναφέρεται ανοιχτά στο διάταγμα».

 http://www.trt.net.tr/greek/tourkia/2016/09/09/o-gilntirim-gia-ten-aspida-tou-euphrate-568689

10/9/2016

Previous Article

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΖΑΛΑΝ

Next Article

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *