Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ

No Comments Share:

EIKONEΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΙΡΑΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Βίντεο σοκ αποκαλύφθηκε στα πλαίσια επιχείρησης κατασκοπίας που οργανώθηκε στο Ίγδιρ όταν συνελήφθη ο κορουτζού Τιμούρ Α. ο οποίος φαίνεται την ώρα που δίνει πληροφορίες σε πράκτορες της υπηρεσίας πληροφοριών του Ιράν SAVAMA. Στο βίντεο που κατασχέθηκε από την εισαγγελία Ερζερούμ που διεξάγει την επιχείρηση σχετικά με την κατασκοπία, φαίνεται ο κορουτζού Τιμούρ Α. να δίνει πληροφορίες σε μονάδα της υπηρεσίας πληροφοριών του Ιράν.

Στις εικόνες φαίνεται ο Τιμούρ Α. να βρίσκεται σε ένα δωμάτιο και να δίνει κρίσιμες πληροφορίες για τις στρατιωτικές μονάδες στο Άγρι, στο Καρς στο Ίγδιρ, όπως και για την ΜΙΤ και την αστυνομία. Δίνοντας μάλιστα φωτογραφίες από τις στρατιωτικές μονάδες και λεπτομερείς πληροφορίες για τους αξιωματικούς, όταν τον ρωτάνε αν μπορεί να φέρει και άλλες πληροφορίες αυτός φαίνεται να λέει ¨γίνεται¨.

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/37593/21376404/1/iranli-ajanlara-bilgi-aktarirken-cekilen-sok-goruntuler.aspx

 Εφ. Χουριέτ   4/9/2012

Σχ : Αναφέρεται πως αρχικά πριν ένα χρόνο είχαν συλληφθεί δύο πράκτορες. Η εισαγγελία τότε ανέλαβε και εμβάθυνε την έρευνα. Συνελήφθησαν τελικά ως τώρα 9 Ιρανοί, ενώ αναφέρεται και η σύλληψη ενός Άγγλου για κατασκοπία στο Ερζερούμ. Οι Τούρκοι κατηγορούνε τους Ιρανούς πως συγκέντρωναν πληροφορίες στρατιωτικής φύσεως που τις έδιναν στο ΠΚΚ για να το βοηθήσουν και ότι επιδίωκαν να υπάρξει εξέγερση του κόσμου στο Καρς και στο Ίγδιρ.

Previous Article

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΠΙΡΛΙΚ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ

Next Article

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *