Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

0 σχόλια Share:

Σεισμός 7,2 στον νομό Βαν , μεγάλες ζημιές

Σεισμός μεγέθους 7,2 συνέβη στον νομό Βαν με επίκεντρο το χωριό Ταμπανλί. Στο Έρτζις ανακοινώηκε πως κατεδαφίστηκαν 25 κτίρια και μια μαθητική εστία, ενώ ο διευθυντής του Αστεροσκοπείου Καντιλί καθηγητής Μουσταφά Ερντίκ υποθέτει πως οι απώλειες ζωών πολιτών θα είναι από 700 έως 1000 άτομα. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες 30 άτομα έχασαν την ζωή τους στο Έρτζις.

Σεισμός μεγέθους 7,2 κλόνισε τα ΝΑ σήμερα στις 13.41 με επίκεντρο το χωριό Ταμπανλί του νομού Βαν.

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΤΙΡΙΑ

Ο σεισμός που έγινε αισθητός από το Ίγδιρ μέχρι το Χακκάρι και την Σανλιούρφα, προκάλεσε ζημιές σε πολλά κτίρια, ενώ κάποια από αυτά κατέρρευσαν εντελώς.

Ο σεισμός προκάλεσε την κατάρρευση πολλών κτιρίων στο Έρτζις, ιδιαίτερα μεγάλες ζημίες προκλήθηκαν στις συνοικίες Βάνγιολου και Βαγιαζήτ. Ανακοινώθηκε πως στο Έρτζις του Κιζίλαϊ κατέρρευσαν 25 κτίρια και μια μαθητική εστία. ΟΙ αρμόδιοι ανακοίνωσαν πως οι μαθητές που μένουν στην εστία είναι καλά στην υγεία τους , αλλά πως ένας εργαζόμενος είναι κάτω από τα χαλάσματα.

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ

Ο καθηγητής Μουσταφά Ερντίκ διευθυντής του Αστεροσκοπείου Καντιλί δηλώνει πως ¨Υπολογίζουμε πως περίπου 1000 σπίτια υπέστησαν ζημίες. Υπολογίζουμε απώλειες ζωών 700-1000. Υπολογίζουμε πως εκατοντάδες άτομα θα έχουν χάσει την ζωή τους¨.

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΜΠΙΤΛΙΣ-30 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΕΡΤΖΙΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ

Στην ανακοίνωση του νομάρχη Μπίτλις αναφέρεται πως στον σεισμό που έγινε στον νομό Βαν και έγινε ιδιαίτερα αισθητός, ένα κοριτσάκι 8 χρονών στην πόλη Αντιλτσεβάζ έχασε την ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τα χαλάσματα.

Με βάση τις πρώτες ειδήσεις από το TRT 30 άτομα έχουν χάσει την ζωή τους στο Έρτζις.

Εφ. Χουριέτ 23-10-2011

 

 

 

 

 

 

Previous Article

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΡΙΑ ΛΟΓΩ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝΤΑΡΤΩΝ

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΓΕΙΣΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΛΗ ΒΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

commodo nec Aenean sem, consequat. vulputate,