Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΑΡΑΛΥΤΗ, ΔΥΝΗΤΙΚΑ ¨ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ¨…

0 σχόλια Share:

Η παράλυτη Γιουλμπαχάρ ανακηρύχτηκε βομβιστής αυτοκτονίας

Η Γκιουλμπαχαρ Ουνλού η οποία στα τουρκικά ΜΜΕ παρουσιάζεται ως δυνητική βομβιστής αυτοκτονίας που κινητοποίησε την αστυνομία, 1,5 χρόνο τώρα είναι παράλυτη. Η Ουνλού λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας έχει απολέσει την μνήμη της.

Ο τελευταίος κρίκος από τις στημένες ειδήσεις που πλασάρει στον τύπο η τουρκική αστυνομία, έχει σχέση με την ανάπηρη πλέον Γκιουλμπαχάρ Ουνλού. Η Ουνλού η οποία μετά από την αποφυλάκιση της από τις τουρκικές φυλακές, έφυγε στο εξωτερικό όπου και παντρεύτηκε στήνοντας μια νέα ζωή, τον Νοέμβριο του 2011 υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. Λόγω του επεισοδίου αυτού μεγάλο μέρος του σώματος της Ουνλού έμεινε ανάπηρο, ενώ απώλεσε την μνήμη της και την ικανότητα ομιλίας της.

Η Ουνλού λοιπόν που δεν μπορεί να έχει σχεδόν καμία επαφή με τους συγγενείς της, παρουσιάστηκε από τα τουρκικά ΜΜΕ ως δυνητική βομβιστής αυτοκτονίας. Με πρώτη την εφημερίδα Σαμπάχ, δημοσιεύτηκαν ειδήσεις με τίτλο ¨Αυτά τα 14 άτομα αναζητά η αστυνομία¨, και μεταξύ αυτών των ατόμων υπάρχει και η φωτογραφία της Ουνλού.

Επίσης τον Δεκέμβριο η εφημερίδα Ζαμάν είχε δημοσιεύσει άρθρο, στο οποίο επίσης στοχοποιούνταν η Ουνλού και συγκαταλέγονταν στους δυνητικούς βομβιστές αυτοκτονίας.

Την αντίδραση για την στοχοποίηση αυτή εξέφρασε και η οικογένεια της Ουνλού, την ώρα μάλιστα που αυτή ακολουθεί μια δύσκολη πορεία θεραπείας στην Γερμανία.

………………

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 7/2/2013 

Previous Article

ME TΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΜΟΥΦΤΗ

Next Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ FUEN ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *