Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

No Comments Share:

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 22-7-2011

Σπέρνουν τρόμο οι φασίστες στο Ζεϊτίνμπουρνού

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Στην τέταρτη μέρα μπήκαν οι ρατσιστικές επιθέσεις που άρχισαν οι φασίστες ενάντια στους Κούρδους. Οι φασίστες επιτίθενται με ξύλα και όπλα σε βάρος των κουρδικών επιχειρήσεων.

Τις βραδινές ώρες οι φασίστες συγκεντρώθηκαν και άρχισαν να βαδίζουν προς τα γραφεία του BDP. Φωνάζοντας το σύνθημα ¨Στο όνομα του Θεού του Αλλάχ¨ συγκεντρώθηκαν μπροστά στα γραφεία του κόμματος BDP στο Ζεϊτίνμπουρνού. Η αστυνομία επενέβη με δακρυγόνα. Το πλήθος διαλύθηκε για λίγο στους γύρω δρόμους, αλλά μετά συγκεντρώθηκαν ξανά. Η οδός που βρίσκονται τα γραφεία του BDP αποκλείστηκε από την αστυνομία.

Στην περιοχή βρίσκεται και αστυνομικό ελικόπτερο, ενώ έρχονται ειδήσεις ότι οι φασιστικές ομάδες έκαναν επιθέσεις σε σπίτια και μαγαζιά Κούρδων. Ανέμιζαν τουρκικές σημαίες και φώναζαν συνθήματα, ενώ φάνηκε ότι κάποιοι εξ αυτών ήταν ένοπλοι.

Στην συνοικία Τσιρπιτζή του δήμου Ζεϊτίνμπουρνού συγκεντρώθηκε ομάδα η οποία έσπασε τζάμια από επιχειρήσεις και αυτοκίνητα. Ανάμεσα στο πλήθος ήταν άτομα που κρατούσαν χασαπομάχαιρα και καδρόνια.

Έρχονται επίσης ειδήσεις ότι το κόμμα ΜΗΡ μεταφέρει κόσμο από άλλες περιοχές στο Ζεϊτίνμπουρνού.

……………….

Σχόλιο : Αν θέλετε να δείτε μερικά πλάνα μπορείτε στην διεύθυνση http://www.youtube.com/watch?v=H__b6LLrAyQ

 

 

Previous Article

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Next Article

ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *