Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τα χρήματα που ξοδεύουν οι τουρίστες στην Τουρκία χρηματοδοτούν τα οπλικά συστήματα του Ταγίπ…

No Comments Share:

Νέοι από το Κουρδιστάν διαμαρτυρήθηκαν καλώντας σε πολιτική ανυπακοή την προηγούμενη εβδομάδα κατά του τουρκικού τουρισμού με τις επιθέσεις εισβολής του τουρκικού κράτους μπροστά από τα ταμεία των Τουρκικών Αερογραμμών (THY) στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle στο Παρίσι της Γαλλίας.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εισβολή του τουρκικού κράτους στο Νότιο Κουρδιστάν (Βόρειο Ιράκ) και για να επιστήσουν την προσοχή στο γεγονός ότι τα χρήματα που επενδύονται από κάθε άτομο που ταξιδεύει στην Τουρκία ως τουρίστας είναι μια σφαίρα που επιστρέφει στον κουρδικό λαό, οι νέοι οργάνωσαν μια πράξη πολιτικής ανυπακοής στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle στο Παρίσι.

Η αστυνομία προσπάθησε να εμποδίσει τους νεαρούς να επιχειρήσουν να μπουν στο τμήμα των ταμείων των Τουρκικών Αερογραμμών. Ωστόσο, ομάδα νέων κατάφερε να εισέλθει και ξεδίπλωσε πανό το οποίο έγραφε “Μποϊκοτάζ στις Τουρκικές Αερογραμμές”.

https://www.ozgurpolitika.com/haberi-pariste-genclerden-sivil-itaatsizlik-eylemi-151273

29/6/2021

Μετάφραση & σχόλια του Δημήτριου Ι. Αμανατίδη

 Η κουρδική νεολαία αποτελώντας διαπρύσιο κήρυκα πανανθρώπινων αξιών και ιδανικών όπως η αξιοπρέπεια και η ελευθερία δίνει δυναμικό παρών σε ακτιβιστές ενέργειες και δράσεις που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στις τουρκικές εγκληματικές ενέργειες. Μακάρι το αγωνιστικό πνεύμα και η επαναστατική διάθεση αυτών των άξιων θαυμασμού ανθρώπων να αποτελέσει κίνητρο και έναυσμα για την εγχώρια νεολαία η οποία πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει την ύπαρξη της τουρκικής απειλής και να μην αιθεροβατεί όντας προκλητικά αδιάφορη απέναντι της. Μόνο έτσι θα διασφαλίσει το χαρακτήρα της ως υγιούς δομικού λίθου της ελληνικής κοινωνίας και θα εξασφαλίσει τη συνοχή της συνασπιζόμενη απέναντι στην εξωτερική απειλή.

Previous Article

Ο τουρκοσουνιτικός επεκτατισμός δεν είναι συγκυριακό φαινόμενο

Next Article

Kακά μαντάτα από τις δημοσκοπήσεις για τον Ταγίπ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *