Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ !

No Comments Share:

Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού σε ομιλία που έκανε τις προηγούμενες μέρες στο Πόλατλι του νομού Άγκυρας, προέβη σε σημαντικές δηλώσεις σχετικά με τους οπαδούς της τρομοκρατίας που έρχονται από το εξωτερικό στην Τουρκία.
Ο υπουργός Σοϊλου είπε : Υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι έχοντας μετάσχει σε συγκεντρώσεις τρομοκρατικών οργανώσεων στην Ευρώπη στη Γερμανία και μετά έρχονται για διακοπές στη Ατταλεια στο Μποντρουμ και στα Μούγλα. Τώρα λοιπόν πήραμε μέτρα για αυτούς. Άντε ας έρθουν να δούμε, ας μπουν μέσα από τα αεροδρόμια. Θα συλληφθούν, δεν είναι πια τόσο εύκολο. Αυτοί οι οποίοι στο εξωτερικό κάνουν την προδοσία τους και μετά θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν τα κέφια τους στην Τουρκία, πλέον από τώρα και μετά δεν θα είναι τόσο εύκολο”

Η γερμανική κυβέρνηση ενοχλήθηκε
Οι δηλώσεις αυτές ενόχλησαν τη γερμανική κυβέρνηση που επιτρέπει σε οπαδούς της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Ελευθερία συνάθροισης και  έκφρασης
Η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Αντεμπάχρ σε συνέντευξη τύπου δόθηκε στο Βερολίνο και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το θέμα αυτό είπε : Το ΠΚΚ είναι τρομοκρατική οργάνωση αλλά η ελευθερία συνάθροισης και η ελευθερία έκφρασης πιστεύουμε πως είναι πολύ σημαντικές αξίες τις οποίες πρέπει να τις διαφυλάξουμε .

Να κοιτάξουν τις ταξιδιωτικές μας προειδοποιήσεις

Η Αντεμπάχρ όταν τη ρώτησαν αν θα επικαιροποιήσουν ή όχι τις ταξιδιωτικές οδηγίες της Γερμανίας για αυτούς που ταξιδεύουν στην Τουρκία απάντησε ως εξής: ¨Καλώ όσους είναι να ταξιδέψουν στην Τουρκία να διαβάσουν προσεκτικά την ταξιδιωτική μας οδηγία. Αναφέρεται εκεί πως λόγια τα οποία εξέφρασαν στη Γερμανία στα πλαίσια της ελευθερίας έκφρασης μπορεί να προκαλέσουν την ποινική τους δίωξη¨

https://www.yeniakit.com.tr/haber/almanya-yine-terorun-hamiligini-ustlendi-644698.html

7/3/2019

Σχ: Τι άλλο να πει η Γερμανίδα πια για να καταλάβουν οι ανόητοι; 

Μήπως να τους πει πως ακόμη και με μια έκφραση κατά του Ερντογάν που έγραψες στο FACEBOOK, πριν από μερικά χρόνια μπορεί να βρεθείς κατηγορούμενος ; 

Ή μήπως θυμόμαστε τι έχουμε γράψει πριν από χρόνια στο FACEBOOK ;

Previous Article

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ…

Next Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ S-400, ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ S-500 !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *