Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΝΤΖΕΛΙ

No Comments Share:

Εφ. Ζαμάν 21-9-2011

H μεγαλύτερη επιχείρηση των τελευταίων χρόνων ενάντια στο ΠΚΚ

Άρχισε στο Τούντζελι η πλέον διευρυμένη επιχείρηση ενάντια στην τρομοκρατική οργάνωση. Η περιοχή αποκλείστηκε από μεταμεσονύκτια επιχείρηση στην οποία μετείχαν 2 χιλιάδες στρατιώτες.

Οι δυνάμεις ασφαλείας έχοντας πληροφορίες πως θα 4 διαφορετικές ομάδες του ΠΚΚ θα διέπρατταν μεγάλες επιθέσεις, άρχισαν την μεγαλύτερη επιχείρηση των τελευταίων ετών.

Μεγάλος αριθμός ειδικά εκπαιδευμένων ανδρών των ειδικών δυνάμεων της 4ης Ταξιαρχίας ειδικών δυνάμεων και του συντάγματος του Τούντζελι, κατέβηκαν τα μεσάνυχτα με 6 ελικόπτερα Σικόρσκι στις περιοχές Γκιοκτσέκ, Γκιουλέτς, Τσιραλί, Σουτλούτζε και Αλατζίκ, και απέκλεισαν την περιοχή.

Η επιχείρηση στην περιοχή άρχισε καθώς εντοπίστηκαν 4 διαφορετικές και μεγάλες ομάδες του ΠΚΚ να τελούνε σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ

Οι δυνάμεις ασφαλείας εντόπισαν ότι μετά την τελευταία επίθεση που έγινε σε αστυνομικούς που έπαιζαν ποδόσφαιρο, η τρομοκρατική οργάνωση σχεδίαζε και άλλα χτυπήματα σε αστυνομικά τμήματα στην ύπαιθρο που θα προκαλούσαν ντόρο.

Η επιχείρηση αυτή που πραγματοποιείται με την συμμετοχή 2 χιλιάδων στρατιωτών είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση κατά το τελευταίο ένα έτος. Έγινε γνωστό ότι με τον ερχομό του φθινοπώρου, η τρομοκρατική οργάνωση για να μην έχει περισσότερες απώλειες, προσπαθεί να πραγματοποιεί τις τελευταίες δράσεις της σε αυτούς τους μήνες και μετά να περάσει στα χειμερινά στρατόπεδα. Μετά την αποκάλυψη των σχεδίων για δράση 4 διαφορετικών ομάδων, συνεχίζονται οι επιχειρήσεις με έδρα το Τούντζελι.

Σχετικά με την επιχείρηση που άρχισε τα μεσάνυχτα και φάνηκε ότι συνεχιζόταν με έντονους ρυθμούς και τις πρωινές ώρες, μέχρι τώρα δεν έγινε καμμία ανακοίνωση.

Previous Article

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΦΟΚΟΥΣ : ¨ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ¨

Next Article

120 ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *