Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΜΕ

0 σχόλια Share:

Ανακοίνωση ¨Λάθος καταλάβατε¨

Γενικό Επιτελείο : ¨Τα 22 τάγματα δεν μετέχουν σε χερσαία επιχείρηση (σημ . μεταφρ.: Πέραν των συνόρων) αλλά σε επιχειρήσεις στο εσωτερικό¨

Το Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε πως οι επιχειρήσεις των 22 ταγμάτων εντός και εκτός της χώρας σχολιάστηκαν κατά λάθος τρόπο από τα ΜΜΕ, και ότι το μεγαλύτερο σημείο των επιχειρήσεων συνεχίζονται εντός της χώρας και μόνο σε κάποια σημεία υπήρξε χερσαία και αεροπορική επιχείρηση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής :

¨1. Στην ανακοίνωση της 20ης Οκτωβρίου 2011 είχε αναφερθεί ότι συνεχίζονται με 22 τάγματα επιχειρήσεις σε πέντε διαφορετικά σημεία εντός και εκτός της χώρας. Στα ΜΜΕ αυτή μας η ανακοίνωση σχολιάστηκε με λάθος τρόπο, και παρουσιάστηκαν άρθρα και σχόλια που παρουσίαζαν την εκτελούμενη επιχείρηση ως κατευθυνόμενη πλήρως προς το εξωτερικό.

2. Μεγάλο μέρος της χερσαίας και αεροπορικής επιχείρησης συνεχίζεται στο εσωτερικό και κατά προτεραιότητα στην περιοχή της Τσουκούρτζα, ενώ συνεχίζεται η χερσαία και αεροπορική επιχείρηση σε κάποια σημεία στο Βόρειο Ιράκ. Ανακοινώνεται με σεβασμό στην κοινή γνώμη¨.

Ιστοσελίδα Askerhaber  22-10-2011

Σχόλιο : Πραγματικά είναι εντυπωσιακό με πόση βιασύνη και σχεδόν χαρά ανακοίνωσαν χτες όλα τα μεγάλα ΜΜΕ την έναρξη των χερσαίων επιχειρήσεων στο Βόρειο Ιράκ. Άραγε τα μεγάλα αφεντικά των ΜΜΕ που συνάντησαν προχτές τον Ερντογάν, έχουν κανέναν γιό που να υπηρετεί κατά εκεί ; Ένας από τους στρατιώτες που σκοτώθηκαν προχτές στην Τσουκούρτζα δεν είχε ρεύμα στο πατρικό του σπίτι στην πόλη Σακάρια. Και όταν έγινε γνωστό ότι σκοτώθηκε έβαλαν ρεφενέ οι υπάλληλοι της τοπικής εταιρίας ρεύματος και πλήρωσαν τον λογαριασμό. Ε βέβαια, ποιος θα πάει να υπηρετήσει εκεί στα ΝΑ….Βέβαια είναι εύκολο να γράφεις πύρινα άρθρα υπέρ του πολέμου και παράλληλα να έχεις θέα τον Βόσπορο… Δείτε μερικές φωτογραφίες που δημοσίευσαν τουρκικά ΜΜΕ, με τις οποίες ανακοίνωναν την είσοδο στο Βόρειο Ιράκ.

 

 

 

Previous Article

ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΒΑΡΙ

Next Article

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dolor lectus accumsan Donec elit. nec Donec