Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δράση ενάντια σε φίρμα-προμηθευτρια το τουρκικού στρατού

No Comments Share:

Με σκοπό την στήριξη προς την περιοχή της Ροζαβα έκαψαν οχήματα της Thyssen Krupp

Γερμανικές ακροαριστερές ομάδες ανέλαβαν την ευθύνη για την πυρπόληση οχημάτων που άνηκαν στον γίγαντα στον τομέα του σιδήρου Thyssen Krupp. οι ομάδες αυτές τόνισαν πως κατά τη διάρκεια της κατοχής η εταιρεία Thyssen Krupp παράγει υλικά για τον τουρκικό στρατό.
την περασμένη Παρασκευή στην πρωτεύουσα της Γερμανίας Βερολίνο πυρπολήθηκαν τρία οχήματα της εταιρείας Thyssen Krupp, που είναι από τους ηγέτες στην στον τομέα της στη Γερμανία. στις δράσεις αυτές που έγιναν ταυτόχρονα σε διαφορετικές συνοικίες τα οχήματα άκρη αχρηστεύθηκαν. Την ώρα που η αστυνομία άρχισε ευρεία έρευνα για τις δράσεις αυτές, ακραίες αριστερές ομάδες δημοσίευσαν ανακοίνωση στην αριστερή ιστοσελίδα indymedia.org, μέσω της οποίας ανέλαβαν την ευθύνη. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η εταιρεία αυτή παράγει οχήματα και υλικά για τον τουρκικό στρατό, ο οποίος στις 9 Οκτωβρίου 2019 άρχισε τις επιθέσεις εισβολής στην βόρεια και Ανατολική Συρία.

Στόχος μας ο τερματισμός της συνεργασίας με τον τουρκικό στρατό”

Η  αριστερη ομάδα ανέφερε πως στηρίζει πλήρως την αντίσταση της Ροζαβας ενάντια στις επιθέσεις κατοχής και πρόσθεσε φως θελήσαμε Να δείξουμε αυτές τις δράσεις πως η αυτοάμυνα στην περιοχή της Ροζαβας δεν είναι μόνη της….Ο στόχος μας με τέτοιες δράσεις, είναι να διασφαλιστεί ο τερματισμός της συνεργασίας με το τουρκικό κράτος”

Στο μεταξύ έγινε γνωστό πως μετά από την πυρπόληση αυτών των οχημάτων, ανεστάλη η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας που ήταν να γίνει στην πόλη Μπόχουμ. Σε δηλώσεις που έκανε η Μαρτίνα Μαρτζ-πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας, ανέφερε πως αισθάνονται μεγάλη ανησυχία.

https://anfturkce.com/rojava-surIye/rojava-ya-destek-icin-thyssenkrupp-in-araclarini-yaktilar-136546

2/2/2020

Previous Article

Ο πύραυλος χτυπά το ρωσικό άρμα, αλλά …- Bίντεο

Next Article

Ρόιτερς : Η HSBC εξετάζει αποχώρηση από Τουρκία και Ελλάδα

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *