Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ : ¨ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ¨….

No Comments Share:

ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ – Έγινε γνωστό πως η Διοίκηση Χωροφυλακής της Σιλβάν κάλεσε τις οικογένειες εκείνων που έχασαν τη ζωή τους σε ένοπλες συγκρούσεις και τους είπε: «Θα πάτε στο νεκροταφείο, θα σπάσετε τις ταφόπετρες, θα τραβήξετε φωτογραφίες από τις ταφόπετρες που σπάσατε και θα μας τις στείλετε. Θα διαγράψετε τα γράμματα X, W και Q . Μάλιστα ορισμένοι  από τους πολίτες που κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, χτυπήθηκαν εκεί.

Η Διοίκηση Χωροφυλακής της επαρχίας Σιλβάν του νομού Ντιγιαρμπακίρ,  ζήτησε από τις οικογένειες εκείνων που έχασαν τη ζωή τους στις ένοπλες συγκρούσεις καλώντας τους στο τηλέφωνο ή καλώντας τους στο αστυνομικό τμήμα να σπάσουν τις ταφόπλακες των παιδιών τους και να σβήσουν τα γράμματα W, X και Q, τα οποία είναι από το κουρδικό αλφάβητο. Διαπιστώθηκε ότι 3 οικογένειες μελών του HPG από τις συνοικίες Σαγλίκ, Σανλί και Μιραλί, κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και εκεί τους απείλησαν για να τους κάνουν να σπάσουν τις ταφόπλακες των παιδιών τους.

Ο διοικητής της αστυνομίας είπε στις οικογένειες ότι δεν μπορούν να γράψουν οτιδήποτε άλλο εκτός από τα ονόματά τους και τα επώνυμα στα δελτία ταυτότητάς τους και ότι γράμματα όπως X, W και Q δεν θα γίνονται δεκτά στις ταφόπλακες.

ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναφέρθηκε ότι ορισμένες οικογένειες που δεν δέχτηκαν να σπάσουν τις ταφόπλακες κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και ξυλοκοπήθηκαν. Ο διοικητής της αστυνομίας τους είπε να σπάσουν τις ταφόπλακες και να του στείλουν τις φωτογραφίες των σπασμένων ταφόπετρων.

Ο Σεμρά Γκιουζέλ-βουλευτής του HDP,  υπέβαλε κοινοβουλευτική ερώτηση επί του θέματος, και υπενθύμισε ότι η επίθεση σε τάφους θεωρείται έγκλημα κατά της ανθρωπότητας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο διεθνές δίκαιο.

Μezopotamyaajansi22.com

Previous Article

MIA ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΟΥ YPG

Next Article

Επιστολή Ερντογάν στον Αρμένιο Πατριάρχη Τουρκίας κατά την επέτειο της Αρμενικής Γενοκτονίας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *