Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΡΔΟΥ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΟΥΡΟΥΤΣ

No Comments Share:

HDP: Δράστες του Σούρουτς η ISIS και συνεργοί της οι διοικούντες στην Άγκυρα

demirtaş-yüksekdağ

Σε ανακοίνωση του HDP σχετικά με την επίθεση στο Σούρουτς όπου σκοτώθηκαν 28 άτομα αναφέρεται : Καλούμε σε μπλοκ ειρήνης κατά της ISIS¨. 28 άτομα πέθαναν από την επίθεση που συνέβη στο Σούρουτς της Σανλιούρφας.
…………………..
Στην ανακοίνωση του Σελαχαττίν Ντεμιρτάς αναφέρεται : Καταγγέλλουμε την απάνθρωπη και άθλια επίθεση που συνέβη σήμερα στο Σούρουτς, ευχόμαστε έλεος από τον Αλλάχ για τους συντρόφους μας που πέθαναν και μεταφέρουμε τις ευχές μας για υπομονή προς τους συγγενείς τους. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση για τους τραυματίες φίλους μας.


…………….
Σήμερα στο Σούρουτς γίναμε μάρτυρες του τι μπορεί να κάνει αυτός ο στρατός της βαρβαρότητας και των βιασμών. Η στοχοποίηση των εκ Τουρκίας επαναστατών που βρίσκονται αλληλέγγυοι με την επανάσταση στην Ροζάβα, αποτελεί προσπάθεια να σπάσει η διεθνής αλληλεγγύη γύρω από το Κομπάνι.
……………..
Οι χώρες που στηρίζουν την ISIS και τις παρόμοιες στρατιές των βιαστών, είναι συνεργοί σε αυτή την βαρβαρότητα. Η ηγεσία της Άγκυρας που δεν τολμά να υψώσει φωνή κατά της ISIS και χαϊδεύει το κεφάλι της, την ώρα που καθημερινά απειλεί το HDP, στην ουσία είναι συνεργός αυτής της βαρβαρότητας.
……………………..
……………………..
Εφ. Ταράφ 20/7/2015

Previous Article

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΚΚ ΣΤΟ ΑΝΤΙΓΙΑΜΑΝ

Next Article

BINTEO AΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΤΟ ΣΟΥΡΟΥΤΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *