Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ρωσικός τύπος: ¨Ενδεχομένως και σήμερα η τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία¨

No Comments Share:

Ο ρωσικός τύπος υποστηρίζει πως οι τουρκικές ένοπλες Δυνάμεις (ΤΕΔ) ενδεχομένως θα αρχίσουν σήμερα στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία. Στην περιοχή όπου θα κάνουν την επιχείρηση τους οι ΤΕΔ, η Ρωσία, το YPG και οι καθεστωτικές δυνάμεις, συνεχίζουν να στέλνουν ενισχύσεις.

Η Συρία έστειλε 150 στρατιώτες στο Αγίν Ισά, ενώ το YPG, έστειλε ενισχύσεις στο Τελ Ταμίρ και στο Εμπού Ρασίν. Ο ρωσικός τύπος γράφει πως ενδεχομένως σήμερα οι ΤΕΔ θα αρχίσουν μία μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση από δύο πλευρές.

Στο Αγίν Ισά που βρίσκεται στα βόρεια της Ρακκα και ανατολικά του ποταμού Ευφράτη, τρία λεωφορεία, μετέφεραν περισσότερους από 150 στρατιώτες του Άσαντ. Η Ρωσία στήνει βάση στο Κάμισλι, ενώ το YPG συνεχίζει να στέλνει ενισχύσεις στην περιοχή. Το YPG μετέφερε στις περιοχές Τελ Ταμίρ και Εμπού Ρασίν, μονάδες πυροβόλων μέσου και μεγάλου βεληνεκούς, εκτοξευτήρες πυραύλων, πολυβόλα και μεγάλο αριθμό μαχητών. Αναφέρεται πως το YPG αύξησε την προετοιμασία του κατά της τουρκικής επιχείρησης και πήρε θέσεις πολέμου.

https://boldmedya.com/2021/11/02/suriyede-savas-bugun-baslayacak-iddiasi/

2/11/2021

Previous Article

¨Ο Ερντογάν μόλις βλέπει τον Μπάιντεν, ακόμη και τα μάτια του γελάνε¨….

Next Article

Ταλιμπάν ¨γαζώνουν¨ αυτοκίνητο με πολίτες…βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *