Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Συρία : “Θα αντισταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα στην τουρκική επιθετικότητα”

0 σχόλια Share:

Κυβέρνηση της Συρίας: Είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα στην τουρκική επιθετικότητα

Την ώρα που η Άγκυρα μετά από τις συνεννοήσεις με τις ΗΠΑ, ετοιμάζεται για επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη, το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας SANA,  στηριζόμενο σε επίσημες πηγές του υπουργείου Εξωτερικών της Συρίας, ανακοίνωσε την αντίδραση της κυβέρνησης Άσαντ.

Επίσημες πηγές του υπουργείου Εξωτερικών της Συρίας έδωσαν το μήνυμα πως “Η Συρία με τον πλέον ισχυρό τρόπο καταγγέλλει τις απερίσκεπτες δηλώσεις του τουρκικού καθεστώτος, τις εχθρικές του προθέσεις και την συσσώρευση στρατού στα σύνορα με τη Συρία. Είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα στην τουρκική επιθετικότητα.”

Σύμφωνα με το SANA πήγε το υπουργείο Εξωτερικών και Μεταναστών δήλωσε τα εξής : “Η Συρία καταγγέλλει με τον πιο έντονο τρόπο τις επιθετικές δηλώσεις και τις επιθετικές προθέσεις του τουρκικού καθεστώτος όπως και την συγκέντρωση στρατό κοντά στα σύνορα με τη Συρία. Αυτές οι απειλές αποτελούν μία βαριά παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, που σέβονται την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της Συρίας.”

Sputnik 9/10/2019

Previous Article

Ερντογάν : Μόλις ξεκινήσαμε την στρατιωτική επιχείρηση Πηγή Ειρήνης…

Next Article

Έμμεσο μήνυμα από τον Ιρανό πρόεδρο Ροχανί : ¨Η Τουρκία έχει δίκιο που εισβάλλει¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!