Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣE ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ…

No Comments Share:

 

Συρία: Τζιχαντιστές που εκενώνουν την περιοχή του ανατολικού Καλαμουν καταυθύνονται στο Άφριν

Στην Συρία, στα πλαίσια συμφωνίας που επιτεύχθηκε, εκατοντάδες τζιχαντιστές μαζί με τις οικογένειες τους, αποχώρησαν από την περιοχή του ανατολικού Καλαμούν που βρίσκεται κοντά στην Δαμασκό. Μεταξύ των περιοχών που βάσει της συμφωνιας θα κατευθυνθούν, ανακοινώθηκε πως θα είναι και το Άφριν.

Το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA, ανακοίνωσε πως εκατοντάδες τζιχαντιστές μαζί με τις οικογένειες τους, εκκένωσαν την περιοχή του του ανατολικού Καλαμούν που βρίσκεται κοντά στην Δαμασκό

Ανακοινώθηκε πως μαχητές που βρισκόταν στις περιοχές Ρουχεϊμπέ, Τζεϊρούντ και Νασρίγιε του Α. Καλαμούν, παρέδωσαν τα όπλα τους και μετά τους επετράπη να ανεβούνε στα λεωφορεία.

………………

Σύμφωνα με την είδηση από την Ντόιτσε Βέλλε, αξιωματούχος ασφαλείας ανέφερε πως από τους 1156 που αναχώρησαν οι 505 ήταν ¨ένοπλοι της αντιπολίτευσης¨.

Η ίδια πηγή ανέφερε πως αυτά τα άτομα, ανέφεραν πως αναχωρούν από την ανατολική Καλαμούν για να πάνε στο Άφριν που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των μαχητών που υποστηρίζονται από την Τουρκία.

Διαμεσολαβητής η Ρωσία

Το αντιπολιτευόμενο τον Ασαντ,  Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που έχει έδρα το Λονδίνο, ανακοίνωσε πως αναχώρησαν 44 λεωφορεία τα οποία κινήθηκαν προς τις περιοχές που ελέγχει η Τουρκία μετά από την επιχείρηση Ασπίδα Ευφράτη και προς το Άφριν.

……………….

http://sendika62.org/2018/04/suriye-dogu-kalamundan-tahliye-edilen-cihatcilar-da-afrin-yolcusu-488059/

22/4/2018

Σχ: Ποια μπορεί να είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της σύνδεσης των τζιχαντιστών με την Τουρκία; Μόλις στριμώχθηκαν και φεύγουν, πάνε στην ¨μητέρα Τουρκία¨ και στα εδάφη που κατέλαβε εκείνη στην Β.Συρία.

Previous Article

ENOXΛΗΣΑΝ ΟΙ ¨ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ¨(!) ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΗΣ 3ης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ !

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *