Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΡΙΑ: ¨Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ¨

No Comments Share:

 

 

Επιστολή της Συρίας προς τον ΟΗΕ για το Άφριν: ¨Η Τουρκία είναι εισβολέας, θα δοθεί απάντηση¨ 

Η Συρία έστειλε επιστολή προς τον Γ.Γ. του ΟΗΕ και προς το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, σχετικά με την στρατιωτική επιχείρηση Κλάδος Ελαίας.

Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας-SANA, το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας αναφέρει πως η ανακοίνωση της Τουρκίας πως οργάνωσε την στρατιωτική επιχείρηση για να υπερασπιστεί τον εαυτό της ¨δεν είναι πειστικό και αυτό δεν πρόκειται να ξεγελάσει κανέναν¨.

Το υπουργείο στην ίδια επιστολή αναφέρει πως και ο συνασπισμός στον οποίο ηγούνται οι ΗΠΑ, έχει επιτεθεί στην χώρα και έχει διαπράξει σφαγές.

…………..

Στην επιστολή του συριακού υπουργείου η στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας χαρακτηρίζεται ως ¨μια ξεκάθαρη επίθεση στην εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της Συρίας¨.

Στην επιστολή αναφέρεται πως ¨Ξένες στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται σε συριακά εδάφη δίχως την κυβερνητική συγκατάθεση, αποτελούν εισβολείς και στα πλαίσια αυτής του χαρακτηρισμού θα δοθεί και η απάντηση¨.

http://www.diken.com.tr/suriyeden-bmye-afrin-mektubu-turkiye-isgalcidir-yanit-verilecektir/
1/2/2018

Σχ: Είναι η δεύτερη προειδοποίηση που κάνει τις τελευταίες μέρες η Συρία και θεωρούμε πως δεν θα μείνει μόνο στα λόγια. Άλλως γιατί να στείλει επιστολή;

Previous Article

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ…

Next Article

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ MEΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ¨ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *