Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΚΑΗΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΜΠΙΤΣ

No Comments Share:

Υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου: Είναι ανάγκη το Μένμπιτς να εκκαθαρισθεί από τα μέλη του YPG

cavusoglu-ndan-diplomasi-trafigi-1471298348_1_0

Ο υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου δήλωσε πως  ¨Είναι ανάγκη το Μένμπιτς να εκκαθαρισθεί από τα μέλη του YPG¨ και ότι συζήτησε αυτό το θέμα με τις ΗΠΑ.

Ο υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου, έκανε δηλώσεις για την συνεχιζόμενη στην Συρία στρατιωτική επιχείρηση ¨Ασπίδα Ευφράτη¨.

Ο Τσαβούσογλου αναφερόμενος στην ανακατάληψη της Ελ Μπαπ από την ISIS είπε: ¨Πιστεύω πως μετά από την εκκαθάριση της Ελ Μπαπ, πολλά άτομα θα επιστρέψουν στα σπίτια τους και θα συνεχίσουν τις ζωές τους. Μέχρι σήμερα από την μέρα που άρχισε η επιχείρηση ¨Ασπίδα Ευφράτη¨  σχεδόν 50 χιλιάδες Σύριοι επέστρεψαν από την Τουρκία στις περιοχές εκεί………… Είναι ανάγκη το Μένμπιτς να εκκαθαρισθεί από τα μέλη του YPG. Στείλαμε κοινή επιτροπή με τις ΗΠΑ. Οι φίλοι μας που ήταν στην επιτροπή έκαναν εκεί κάποιες διαπιστώσεις. Ο λαός εκεί λέει τα ίδια πράματα. Να φύγουν αυτοί που δεν είναι από το Μένμπιτς. Το μήνυμα πάει προς το YPG. Πιέζει τους ανθρώπους εκεί να μεταναστεύσουν. Προσπαθούν να συστήσουν εκεί το δικό τους καντόνι.  Στους Αμερικανούς φίλους μας λέμε συνεχώς να κρατήσουν την υπόσχεση που έδωσαν να αποσυρθούν τα μέλη του YPG ανατολικά του Ευφράτη. Η προηγούμενη αμερικανική κυβέρνηση δεν κράτησε την υπόσχεση της. Περιμένουμε από την νέα κυβέρνηση να εκκαθαρίσει εκεί την περιοχή από το YPG¨.

………………..

Κάνουμε σχέδια για την επιχείρηση στην Ράκκα. Ποιοι πρέπει να είναι και ποιοι όχι. Ο στρατηγός Ντάνφορντ ήρθε στην Άγκυρα. Αξιολογούμε σε κάθε επίπεδο το τι πρέπει να γίνει στην Ράκκα. Είχαμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε την κατάσταση και με άλλες χώρες. Με τις σωστές ομάδες μπορούμε εύκολα να εκκαθαρίσουμε την ISIS. Να παραδώσουμε με ασφαλή τρόπο την πόλη στους κατοίκους της. Συζητάμε και σχεδιάζουμε λεπτομερώς¨.

http://haber.sol.org.tr/toplum/disisleri-bakani-cavusoglu-munbicin-ypglilerden-temizlenmesi-gerekiyor-186820
24/2/2017

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ (!) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *