Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΣΙΡΝΑΚ

No Comments Share:

Σύγκρουση στο Σιρνάκ : 2 στρατιώτες μάρτυρες και 4 τραυματίες

Κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης με αεροπορική στήριξη σε αγροτική περιοχή του Ουλούντερε του Σιρνάκ, υπήρξε θερμή σύγκρουση με τρομοκράτες του ΠΚΚ. Στην σύγκρουση που διήρκεσε ώρες μαρτύρησαν οι λοχίες της στρατοχωροφυλακής Μουράτ Μπαϊράμ και Ιμπραήμ Κουρτ, ενώ τραυματίστηκαν 4 στρατιώτες. Αναφέρεται ότι στην επιχείρηση σκοτώθηκαν 10 ΠΚΚδες, ενώ οι συγκρούσεις συνεχίζονται που και που.

Οι δυνάμεις ασφαλείας που είχαν την πληροφορία πως ομάδα ΠΚΚδων ετοιμαζόταν να δράσει στην πόλη Ουλούντερέ κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, εντόπισαν την περιοχή όπου βρισκόταν οι τρομοκράτες. Σήμερα κατά τις μεσημεριανές ώρες η 23 Μεραρχία έκανε στην περιοχή καθήκοντος της επιχείρηση με αεροπορική στήριξη. Ειδικές δυνάμεις κατέβηκαν από ελικόπτερα Σικόρσκι και άρχισε θερμή σύγκρουση με ομάδα τρομοκρατών. Στην σύγκρουση σκοτώθηκαν 10 ΠΚΚδες, οι λοχίες της στρατοχωροφυλακής Μουράτ Μπαϊράμ και Ιμπραήμ Κουρτ, ενώ τραυματίστηκαν 4 στρατιώτες. Οι τραυματίες στρατιώτες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο στρατιωτικό νοσοκομείο Σιρνάκ.

Στρατιώτες που μεταφέρθηκαν στην περιοχή προσπαθούσαν να κλείσουν τα σημεία διαφυγής των τρομοκρατών και οι συγκρούσεις συνεχιζόταν που και που. Ελικόπτερα τύπου Κόμπρα έριξαν τα πυρά τους στα σημεία όπου ήταν οι ΠΚΚδες και εκεί όπου προσπαθούσαν να διαφύγουν.

…………………………….

Εφ. Χουριέτ 14-2-2012

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ DEB ΣΤΗΝ ΔΗΜ.ΑΡ.

Next Article

ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ 97,14%

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *