Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σαμποτάζ σε τουρκική εταιρία που βγάζει κέρδη από την εισβολή στην Συρία

0 σχόλια Share:

Δράση από τις HBDH κατά εταιρίας που στηρίζει την αποικιοκρατία

Πολιτοφυλακές των HBDH, πραγματοποίησαν δράση κατά μεταφορικής εταιρίας που στηρίζει την εισβολή του τουρκικού κράτους

Στην ανακοίνωση που έκαναν οι πολιτοφυλακές αναφέρουν πως η δράση εκτελέσθηκε στις 27 Μαρτίου και σε αυτή βαριές ζημιές υπέστη το γκαράζ των φορτηγών TIR της εταιρίας.

Στην ανακοίνωση δίνονται οι εξής λεπτομέρειες: ¨Οι Τούρκοι στρατιώτες και οι συμμορίες τζιχαντιστών που υπό την ηγεσία του Ερντογάν, εισέβαλαν σε εδάφη στην Βόρεια και Ανατολική Συρία, στρεφόμενοι κατά της ζωής και της περιουσίας των λαών στην περιοχή εκεί, τελευταία άρπαξαν το σιτάρι του κόσμου στην περιοχή Γκίρε Σπι και υπό την επωνυμία της ¨εισαγωγής¨ άνοιξαν διαγωνισμό για την μεταφορά του λεηλατημένου σιταριού στην Τουρκία.

Αυτόν τον διαγωνισμό με σκοπό να κερδίσει χρήματα από την αποικιοκρατία και το αίμα του λαού της περιοχής, τον κέρδισε και τον ανέλαβε η εταιρία ÖZ-DUY-Μεταφορές. Την νύχτα της 27/3 με βόμβες ήχου πραγματοποιήθηκε έφοδος, ενώ η αποθήκη της εταιρίας δέχθηκε πυρά. Τα οχήματα της εταιρίας που βρισκόταν στο γκαράζ κατά την επίθεση, υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ μετά από την επίθεση παρατηρήθηκε πως εισήλθαν πολλά ασθενοφόρα¨

ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Στην ανακοίνωση αναφέρονται επίσης τα εξής ¨Εδώ και καιρό το αποικιοκρατικό και φασιστικό καθεστώς που διοικεί την Τουρκία, αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για τους λαούς της περιοχής……. Ταυτόχρονα αυτή η αποικιοκρατική πολιτική λεηλασίας της κυβέρνησης, ανοίγει τον δρόμο για τον πλουτισμό εταιριών που θρέφονται από τον πόλεμο. Η εταιρία ÖZ-DUY-Μεταφορές, πήρε τον διαγωνισμό επωφελούμενη από την εισβολή. Με στόχο να κερδίσει 1.300.000 λίρες για την μεταφορά του κατασχεθέντος σιταριού των Κούρδων της περιοχής, από το Γκίρε Σπι προς την Ούρφα. Πρόκειται για κέρδος που δεν ήταν με ιδρώτα και δεν το δικαιούταν. Σε όλο αυτό κέρδος που έχουν καταρχήν το προεδρικό,  αλλά και όλες οι εμπορικές και μεταφορικές εταιρίες που στηρίζουν την εισβολή, υπάρχει το αίμα των αθώων Τούρκων, Κούρδων και Αράβων της περιοχής εκεί. Την ώρα που τα σπίτια αυτού του κόσμου εκεί λεηλατούνται, οι ίδιοι βασανίζονται, τα παιδιά τους δολοφονούνται και οι περιουσίες και τα προϊόντα τους κατάσχονται, αυτές οι εταιρίες –βδέλλες  που τρέφονται από την αποικιοκρατία, πλουτίζουν χτίζοντας πολυτελή ζωή για τα δικά τους παιδιά.

…….¨

 https://anfturkce.com/rojava-surIye/hbdh-den-soemuergeciligine-destek-olan-bir-sirkete-eylem-138907

29/3/2020

Previous Article

Ο άθλιος ρόλος του DEB με βάση τα τελευταία γεγονότα

Next Article

Ασθενείς λαθρομετανάστες με κορωνοϊό μας στέλνει ο Ταγίπ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *