Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΚΡΟΝ ΜΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑ ΣΥΡΙΑΣ

No Comments Share:

Ο Μακρόν συναντήθηκε με επιτροπή των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων

Ο ΠτΔ της Γαλλίας Μακρόν συναντήθηκε με επιτροπή εκπροσώπων των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (DSG). O Μακρόν εξέφρασε την στήριξη του στον αγώνα ενάντια στην ISIS και πρόσθεσε πως για το Παρίσι η ασφάλεια της Τουρκίας είναι σημαντική.

Αναφέρεται πως στην συνάντηση με τους εκπρόσωπους των DSG (που έχει ως ραχοκοκαλιά το YPG) που στηρίζονται από τις ΗΠΑ, τονίσθηκε η στήριξη του Μακρόν στον αγώνα ενάντια στην ISIS.

Στην γραπτή ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρεται πως εκφράστηκε  ¨Η στήριξη της Γαλλίας στον πόλεμο ενάντια στην ISIS που συνεχίζει να αποτελεί απειλή για την συλλογική ασφάλεια¨.

……………..

Αναφέρεται πως ο Μακρόν είπε στους εκπροσώπους των DSG (των οποίων τα ονόματα δεν ανακοινώθηκαν) πως τα κράτη στην Ευρώπη παρακολουθούν στενά το θέμα των μελών της ISIS που κρατούνται στις φυλακές μαζί με τις οικογένειες τους και ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν διπλή υπηκοότητα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Μακρόν ανέφερε πως θα υπάρξει οικονομική  βοήθεια ¨για τις ανθρωπιστικές ανάγκες και την κοινωνικοοικονομική σταθερότητα του άμαχου πληθυσμού στη Συρία¨.

Επίσης ο Μακρόν τόνισε ¨Την σημασία που έχει για το Παρίσι η ασφάλεια της Τουρκίας, όπως και η δημιουργία μιας ζώνης που θα μειώνει την ένταση στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας¨.

http://haber.sol.org.tr/dunya/macron-suriye-demokratik-gucleri-heyetiyle-bir-araya-geldi-261262

19/4/2019

Previous Article

TA ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡ BIAZONTAI NA ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ…

Next Article

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΞ. : ¨ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ S-400, AΛΛΑ OI HΠA …¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *