Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σερβέτ Τουργκούτ (55) -Τον πέταξαν από ελικόπτερο οι ¨Μεχμετσίκ¨…

No Comments Share:

Θάφτηκε ο Τουργκουτ που δολοφονήθηκε από στρατιώτες όταν τον πέταξαν από το ελικόπτερο

Θάφτηκε ο Σερβέτ Τουργκούτ που δολοφονήθηκε από Τούρκους στρατιώτες όταν τον πέταξαν από ελικόπτερο

Στο Τσατάκ του νόμου Βαν, έγινε η ταφή του πατέρα 7 παιδιών Σερβέτ Τουργκούτ (55) , ο οποίος είχε συλληφθεί στις 11 Σεπτεμβρίου, δύο μέρες αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αποδείχθηκε ότι μαζί με τον Οσμάν Σιμπάν τους είχαν πετάξει από ελικόπτερο. Η σορός του που είχε μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία του πανεπιστημίου 100ης Χρονιάς του Βαν, παραλήφθηκε από την οικογένειά του.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ

Στελέχη του συλλόγου αγνοουμένων MEΒYA DER και του κόμματος HDP , ο απομακρυνθείς από αξίωμα του δημάρχου Βαν Μουσταφά Αβτζί και πολύς κόσμος συνόδεψε την οικογένεια. Αργότερα η σορός πήρε το δρόμο για το νεκροταφείο Γενιμαχαλλέ στο Εντρεμίτ. Η αστυνομία όμως είχε κλείσει εισόδους και εξόδους και δεν επέτρεψε τις εισόδους πέραν της οικογένειας και των συγγενών. Η σορός του Σερβέτ Τουργκούτ μετά από την θρησκευτική τελετή θάφτηκαν μέσω θρήνων.

https://anfturkce.com/kurdIstan/askerlerce-helikopterden-atilarak-katledilen-turgut-defnedildi-146323

30/9/2020

Σχ: Σχετικά με το τι συνέβη δείτε την παρακάτω ανάρτηση μας…

 

Τούρκοι αστυνομικοί ξεγύμνωσαν, βασάνισαν και έριξαν από ελικόπτερο Κούρδους χωρικούς !

Δηλώσεις έκαναν οι συγγενείς αυτών που τους πέταξαν από το ελικόπτερο. Όλο το σώμα του Οσμάν είναι μέσα στις μελανιές. Ο Σερβέτ στη δεξιά πλευρά έχει 7 πλευρά σπασμένα και στην αριστερή 4. Τα οστά στα ζυγωματικά του έσπασαν. Έχει κατάγματα σε όλα του τα οστά.

Τζεγκίζ Σιμπάν- αδερφός του Οσμάν Σιμπάν :
Προσγειώθηκε μέσα στο χωριό ένα ελικόπτερο. Βγήκε από μέσα μία ομάδα 12 άτομα των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας. Ο Σερβέτ Τουργκούτ ήταν ήδη στα χέρια τους. Ρώτησαν “Ποιος είναι ο Οσμάν”. Τους μετέφεραν στο λόφο, ενώ μέχρι να φτάσουμε εμείς τους είχαν πάρει. Τα παπούτσια και τα ρούχα τους όλα ήταν εκεί. Παντού έχει μελανιές, του έκαναν βασανιστήρια.

Χουσειν Τουργκούτ : Είμαι ο γιος του Σερβέτ Τουργκούτ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική. Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και ζωή του διατρέχει κίνδυνο. Στη δεξιά πλευρά έχει εφτά πλευρά σπασμένα και στην αριστερή 4. Στον εγκέφαλο έχει σοβαρή αιμορραγία. Στον πνεύμονα έχει σκίσιμο. Λόγω του σχήματος του πνεύμονα έχει συγκεντρωθεί αίμα. Στο κεφάλι έχει δεχθεί σοβαρά χτυπήματα. Στα οστά των ζυγωματικών στα μάτια του έχει κατάγματα. Επιπλέον έχει κατάγματα στα χέρια του και στα δάχτυλά του. Χτύπημα δέχτηκε και στο αριστερό μέρος του πνεύμονα.

Πρακτορείο Μεσοποταμία   21/9/2020

Σχ. : Κατά τα άλλα κάποιοι ενοχλούνται από την κατάσταση στην Λευκορωσία !

Αυτά που γίνονται στην Τουρκία δεν τα βλέπουν;

Αλήθεια οι Έλληνες ανταποκριτές των μεγάλων καναλιών θα το μεταδώσουν ;

Previous Article

Αζέρος πρόεδρος Αλίεφ: ¨Να αποσύρουν οι Αρμένιοι τον στρατό τους ! ¨

Next Article

Φράση μουσουλμάνων (inşallah) από τον Τζο Μπάιντεν στην τηλεμαχία !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *