Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ

No Comments Share:

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 8-6-2011

Εντολή σύλληψης για ¨τα καλά παιδιά¨

Βαν – Εντολή σύλληψης βγήκε για τους υπαξιωματικούς Αλή Καγιά και Οζτζάν Ιλντενίζ-κατηγορούμενους για την τοποθέτηση βόμβας στο βιβλιοπωλείο Ουμούτ στην πόλη Σέμντινλι, καθώς και για τον Βεϊσέλ Ατές που είχε προβεί σε ομολογίες.

Οι υπαξιωματικοί Αλή Καγιά, Οζτζάν Ιλντενίζ και Βεϊσέλ Ατές για τους οποίους ο τότε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Γιασάρ Μπουγιουκανίτ είχε πει πως ¨Τους ξέρω είναι καλά παιδιά¨, δικάστηκαν σε πολιτικό δικαστήριο κατηγορούμενοι για ¨δολοφονία και ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης¨.

Το 3ο Κακουργιοδικείο της πόλης Βαν είχε τιμωρήσει με 39 χρόνια φυλακή τους κατηγορουμένους Αλή Καγιά, Οζτζάν Ιλντενίζ καθώς και τον Βεισέλ Ατές για τον οποίο είχε ξεχωρίσει την υπόθεση του. Αυτοί οι τρεις κατηγορούνταν για την τοποθέτηση βόμβες στο βιβλιοπωλείο Ουμούτ στην πόλη Σέμντινλι του Χακκάρι.

Όμως το 9ο τμήμα του Ανώτατου Δικαστηρίου στις 16-5-2007 έκρινε πως καθώς οι Καγιά και Ιλντενίζ διέπραξαν τα αδικήματα τους ¨στα πλαίσια των καθηκόντων τους¨ , απέρριψε την σχετική απόφαση και έστειλε την υπόθεση να δικαστεί ξανά στο Στρατοδικείο της πόλης Βαν.

Σχόλιο : Πρόκειται για τους δύο υπαξιωματικούς που τους είχαν πιάσει επ΄αυτοφώρω ενώ πριν από λίγο είχε εκραγεί η βόμβα που είχαν βάλει σε βιβλιοπωλείο Κούρδου…

Previous Article

Η ΜΙΤ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ

Next Article

ΠΡΟΞΕΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *