Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

3η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ…

No Comments Share:

3η επίθεση από το ΠΚΚ σε 48 ώρες

Επίθεση στο συνοριακό τάγμα Στρατοχωροφυλακής που βρίσκεται στο χωριό Ομουρλού της περιοχής Σέμντινλι του νομού Χακκάρι, οργάνωσε το ΠΚΚ. Οι στρατιώτες αμέσως ανταπέδωσαν τα πυρά. Το συγκεκριμένο τάγμα της στρατοχωροφυλακής δέχτηκε και χτες δύο φορές επίθεση. Στην επίθεση ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και 5 τραυματίστηκαν. Στο στρατόπεδο αυτό όπου από τις επιθέσεις του ΠΚΚ ένας στρατιώτης έγινε μάρτυρας και 5 τραυματίστηκαν, έγινε στόχος επίθεσης και σήμερα. Η επίθεση έγινε με όλμους, ρουκέτες και τυφέκια, και οι στρατιώτες αμέσως ανταπέδωσαν. Μετά από την επίθεση άρχισε επιχείρηση με αεροπορική στήριξη, ενώ αναφέρονται σφοδρές συγκρούσεις σε διάφορα σημεία.

……………….

Οι Πόδες στο Τεντουρέκ έκαψαν 4 οχήματα και απήγαγαν ένα άτομο

Ομάδα ΠΚΚδων διέκοψαν την κυκλοφορία στον δρόμο ανάμεσα στο Ντογουμπαγιαζίτ και το Τσαλντιράν, και πυρπόλησαν 1 TIR, δύο φορτηγά και ένα εκσκαφέα. Οι τρομοκράτες απήγαγαν ένα άτομο, ενώ τραυμάτισαν γυναίκα οδηγό που προσπάθησε να διαφύγει.

……………….

 Εφ. Χουριέτ 25/8/2012

Σχ: Με δεδομένο ότι η Χουριέτ είναι η πλέον καθεστωτική εφημερίδα, και αυτή τα περιγράφει έτσι, φανταστείτε το γίνεται στην πραγματικότητα στο Σέμντινλι. Διότι όταν ένα τάγμα σου δέχεται επίθεση 3 φορές σε 48 ώρες, ε προφανώς δεν ελέγχεις την περιοχή….

Previous Article

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ…

Next Article

ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *