Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σχολιασμός της εκεχειρίας από τον στρατιωτικό διοικητή των SDF

0 σχόλια Share:

Ο Εμπντί σχολίασε την συμφωνία ανάμεσα σε Τουρκία και ΗΠΑ
Εμπντί : Ο λαός μας πρέπει να γνωρίζει πως αυτή η συμφωνία περιλαμβάνει τις περιοχές Γκίρε Σπι και Σερεκανίγε όπου διεξάγεται ο πόλεμος. Για να φτάσει αυτή η εκεχειρία στο αποτέλεσμα της, εμείς ως SDF θα κάνουμε ότι μπορούμε.

Ο Γενικός Διοικητής των SDF Μαζλούμ Εμπντί, σχολιάζοντας στο κανάλι Ronahi TV την συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα σε Τουρκία και ΗΠΑ, δήλωσε: ¨Αυτό είναι μια αρχή, η τουρκική εισβολή δεν θα σταματήσει έτσι. Ο λαός μας, οι πολιτικές μας δυνάμεις πρέπει να αναπτύξουν αγώνα, οι κουρδικές πολιτικές δυνάμεις πρέπει να αναπτύξουν και να ενδυναμώσουν τον αγώνα τους.

Ο Εμπντί είπε πως επί τρεις μέρες γίνονται συζητήσεις για το θέμα, πως είναι ενήμεροι για αυτό, πως ο πρόεδρος Τραμπ ενδιαφέρθηκε για αυτό και ότι για αυτό μάλιστα έστειλε και επιστολή στον Ερντογάν.

Ο Εμπντί πρόσθεσε πως ¨Ο λαός μας πρέπει να γνωρίζει πως αυτή η συμφωνία περιλαμβάνει τις περιοχές Γκίρε Σπι και Σερεκανίγε όπου διεξάγεται ο πόλεμος. Για να φτάσει αυτή η εκεχειρία στο αποτέλεσμα της, εμείς ως SDF θα κάνουμε ότι μπορούμε. Υπεύθυνη για την εκεχειρία και την εφαρμογή της είναι οι ΗΠΑ. Πρέπει να διασφαλιστεί η επιστροφή του κόσμου μας στον τόπο τους.Οι δυνάμεις εισβολείς δεν πρέπει να φτάσουν τον στόχο τους. Δεν υπήρξε συνομιλία για άλλες περιοχές.  Οι δυνάμεις μας βρίσκονται στις θέσεις τους, αυτή η συμφωνία είναι αποτέλεσμα της αντίσταση των μαχητών των SDF και του λαού.

……………

Για αυτό τον λόγο χαιρετίζουμε όλους τους φίλους μας που μας στηρίζουν, που ασκούν πίεση για το σταμάτημα των επιθέσεων της TC, όπως και τους συντρόφους μας που συνεχίζουν την αντίσταση στην Σερεκανίγε.¨

………………….

https://anfturkce.com/rojava-surIye/ebdi-abd-ve-tuerkiye-arasindaki-anlasmayi-degerlendirdi-131943

17/10/2019

Σχ: Εκτίμηση μας είναι πως αυτή η συμφωνία είναι θνησιγενής. Καταρχήν δεν υπάρχουν οι ενδιάμεσες δυνάμεις εφαρμογής. Επιτόπια ποιος θα κρίνει την εφαρμογή της εκεχειρίας ; Δεν υπάρχουν εκεί ΟΗΕδες και πλέον δεν υπάρχουν και Αμερικανοί στρατιώτες. Κάθε συμφωνία που αφήνει από έξω την Συρία, πολύ δύσκολα να έχει αποτέλεσμα.

Previous Article

10η μέρα εισβολής….

Next Article

Ερντογάν: Κύριε Τραμπ, πολλές ακόμη ζωές θα σωθούν όταν νικήσουμε την τρομοκρατία”…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ut elit. sed luctus id ut ipsum