Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΛΕΜΟΣ

No Comments Share:

Eπίθεση σε δύο φυλάκια στο Τούντζελι : 1 νεκρός, 4 τραυματίες

Τρομοκράτες του ΠΚΚ οργάνωσαν ταυτόχρονη επίθεση στο φυλάκιο στρατοχωροφυλακής του μάρτυρα Μεχμέτ στην περιοχή Ναζιμιέ του Τούντζελι και στην στρατοχωροφυλακή του Γκιόκτσεκ που βρίσκεται σε 2 χλμ απόσταση. Στις επιθέσεις ένας στρατιώτης έγινε μάρτυρας και 4 τραυματίστηκαν. Οι επιθέσεις οργανώθηκαν εντός του ομιχλώδους και βροχερού καιρού.

Αναφέρεται πως οι ΠΚΚδες για να εμποδίσουν τον ερχομό ενισχύσεων προς τα φυλάκια έστησαν στο δρόμο παγίδες με εκρηκτικά. Και στα δύο φυλάκια η σύρραξη συνεχίζεται, ενώ έχει αυξηθεί και η σφοδρότητα της βροχής που πέφτει.

Μεγάλη ομάδα ΠΚΚδων οργάνωσαν στις 21.00 επίθεση από τρεις μεριές στο φυλάκιο του μάρτυρα Μεχμέτ σε απόσταση 25 χλμ από το Τούντζελι, και με την χρήση τυφεκίων και ρουκετών. Στην επίθεση που έγινε μέσα σε ομιχλώδη και βροχερό καιρό, από τα πρώτα πυρά κάποιοι στρατιώτες τραυματίστηκαν. Οι στρατιώτες ανταπέδωσαν και ενώ διαρκούσε η σύγκρουση στην περιοχή μεταφέρθηκαν πολλά ασθενοφόρα.

Οι ΠΚΚδες καθώς λόγω βροχής και ομίχλης δεν μπορούν να πάνε τα ελικόπτερα, έστησαν στον δρόμο παγίδες με εκρηκτικά με τηλεχειρισμό ώστε να εμποδίσουν την μεταφορά ενισχύσεων στην περιοχή.

Ενώ συνεχίζονται οι συγκρούσεις στο φυλάκιο μάρτυρα Μεχμέτ που βρίσκεται μεταξύ Τούντζελι και Ναζιμιέ, αναφέρεται πως κόπηκε και το ρεύμα στην περιοχή Ναζιμιέ.

1 βαριά τραυματίας στην πόλη Βαν

Ένοπλη επίθεση οργανώθηκε σε βάρος αστυνομικού που ήταν σκοπός στα επείγοντα του Εκπαιδευτικού-Ερευνητικού νοσοκομείου Βαν. Ο αστυνομικός βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε για θεραπεία.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 22.00 στο Εκπαιδευτικό-Ερευνητικό νοσοκομείο της Βαν που βρίσκεται επί της λεωφόρου Ιπέκγιολού. Ένοπλος μπήκε μέσα στο νοσοκομείο και πλησιάζοντας από πίσω τον αστυνομικό τον πυροβόλησε μια φορά στο κεφάλι. Βαριά τραυματισμένος ο Ακγούζ σωριάστηκε κάτω, ενώ ο δράστης πήρε το όπλο του αστυνομικού και έφυγε. Ο Τουντζάι Ακγιούζ ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού 3 μηνών, μεταφέρθηκε για θεραπεία στην εντατική. Το περιστατικό θεωρήθηκε τρομοκρατία και η αστυνομία διεξάγει μεγάλη επιχείρηση για την σύλληψη του διαφεύγοντος τρομοκράτη

 Εφ. Χουριέτ 23/9/2012

Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Next Article

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *