Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εκπρόσωπος του Ταγίπ: ¨Παραμένουμε δεσμευμένοι στην συμφωνία για τους S-400¨ – ¨Ο Χαφτάρ δεν εκπροσωπεί τον λαό της Λιβύης¨

No Comments Share:

Ο Ιμπραήμ Καλίν-εκπρόσωπος του ΠτΔ δήλωσε :

¨Τα σχέδια σχετικά με τους S-400 πορεύονται όπως είχαν σχεδιαστεί. Υπήρξαν καθυστερήσεις λόγω του νέου you αλλά καταρχήν όπως και πριν, είμαστε δεσμευμένοι στην συμφωνία για τους S-400.

Ο Χαφταρ δεν είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος του λαού της Λιβύης. Με στήριξη από χώρες του κόλπου και από τη Ρωσία, κλιμάκωσε την ένταση στη Λιβύη και έφερε ακόμη περισσότερο πόνο.
…..
Τώρα οι υποστηρικτές του Χαφτάρ ήρθε ο καιρός να αντιληφθούν πως ο Χαφταρ δεν είναι ένας έμπιστος εταίρος στη Λιβύη.
……
Η Γαλλία και όσοι υποστηρίζουν ακόμη τον Χαφταρ, πιστεύουμε πως βρίσκονται στη λάθος πλευρά της σύγκρουσης στην Λιβύη. Στην Συρία οι διαφωνίες μας δεν είναι μόνο με την Γαλλία, αλλά ταυτόχρονα και με τις ΗΠΑ διότι και οι δύο στηρίζουν τον συριακό κλάδο του PKK πού είναι το PYD/YPG. Πριν από μερικά χρόνια είχαν τη δικαιολογία πως στήριζαν το PYD/YPG, στο όνομα του αγώνα ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, αλλά αυτό όπως έχει ανακοινωθεί από τις ΗΠΑ ,στην πλειοψηφία του έχει εξαλειφθεί. Αλλά κάποιοι στις δυτικές χώρες σύμμαχοι συνεχίζουν να στηρίζουν το PYD/YPG. Πρέπει να αντιληφθούμε το εξής, το PYD/YPG στην Συρία έχει ως βασική ατζέντα να στήσει τους δικούς του κουρδικούς οικισμούς. Αυτό όμως είναι παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας και της πολιτικής ενότητας.”
…..

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202005261042120286-kalin-s-400lerle-ilgili-anlasmamiza-bagliyiz/

26/5/2020

Σχ. : Δείτε πόσο θράσος έχει ο εκπρόσωπος του Ερντογάν. Έχουν εισβάλει σε όλη τη Βόρεια Συρία. Έχουν συγκρουστεί επανειλημμένα με τον συριακό στρατό. Και έχουν την προπέτεια να λένε πως νοιάζονται για την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας. Το θέμα είναι ότι αυτό που λέει για τους Κούρδους, μπορεί να ακούγεται λογικό. Αλλά η Τουρκία είναι η τελευταία χώρα στον κόσμο που πρέπει να μιλάει για αυτό. Διότι ακόμα και τους κατσαπλιάδες ισλαμιστές της Ιντλίμπ, αυτή τους πληρώνει και τους εξοπλίζει…

Previous Article

Κων/λη-Στην μέση του δρόμου: Απόπειρα βιασμού αγάλματος μπαλαρίνας…

Next Article

Βίντεο που εκνεύρισε την ΜΙΤ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *