Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ρωσική στρατιωτική αστυνομία στο Μένμπιτς

No Comments Share:

Ρωσική στρατιωτική αστυνομία άρχισε περιπολίες στο Μένμπιτς

Μετά από την απόφαση των ΗΠΑ για απόσυρση από την Συρία, η Συρία έστειλε το στρατό της στο Μένμπιτς, ενώ ανακοινώθηκε πως από σήμερα η  ρωσική στρατιωτική αστυνομία άρχισε περιπολίες στο Μένμπιτς.

Σύμφωνα με είδηση από το Σπούτνικ, ο εκπρόσωπος της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας Γιουσούφ Μαμάτοφ-, δήλωσε πως μονάδα της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας που υπηρετεί στην Συρία, άρχισε σήμερα να περιπολεί στο Μένμπιτς.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο Μαμάτοφ, δήλωσε πως ¨Στο Μένμπιτς και στις αγροτικές περιοχές  ασφαλείας, άρχισαν από σήμερα περιπολίες. Ο στόχος μας στην περιοχή ευθύνης μας είναι η διασφάλισης της ασφάλειας, ο έλεγχος της κατάστασης και η μετακίνηση των ένοπλων δομών σε άλλες περιοχές.

Ο Μαμάτοφ είπε πως το δρομολόγιο της πρώτης περιπολίας ήταν κατά μήκος των πίσω συνόρων της περιοχής ασφαλείας, πως η μονάδα διένυσε 30 χλμ στα βόρεια της πόλης, στους οικισμούς Μελμιράν, Ατζαμί, Ελανλί και Ελιμπαφάρ και πρόσθεσε πως το δρομολόγιο μελλοντικά θα αλλάξει.

Ο Μαμάτοφ πρόσθεσε πως η στρατιωτική αστυνομία συγκέντρωσε πληροφορίες από κατοίκους για εναπομείνασες από την εποχή της κατοχής αποθήκες όπλων όπως και για άσκαστα βλήματα πυροβολικού.

http://haber.sol.org.tr/dunya/rus-askeri-polisi-menbicte-devriye-faaliyetine-basladi-254373

8/1/2019

Previous Article

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΙΕΡΟΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙΑ !

Next Article

ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ: ¨Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ¨..

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *