Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΓΙΟΚ !

0 σχόλια Share:

……………….

O ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας Αμπντουλλάχ Αγάρ, ανέφερε πως η κίνηση των καθεστωτικών συριακών δυνάμεων να κινηθούν πριν από την επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη, είναι κάτι που πρέπει να αναλύσει καλά η Τουρκία.

………………

Μιλώντας στην Γενί Σαφάκ, ο Αγάρ είπε πως και πριν από την επιχείρηση Ασπίδα Ευφράτη, εσκεμμένα είχαν δημοσιευτεί ειδήσεις του τύπου  ¨Στάλθηκαν στη περιοχή δυνάμεις υπαγόμενες στον Άσαντ¨, αλλά όπως είπε ¨ο συριακό καθεστώς εγκαταστάθηκε στην περιοχή, θέλοντας να κλείσει την προέλαση των ΤΕΔ. Θέλησε να δημιουργήσει την εντύπωση πως οι ΤΕΔ πλέον δεν μπορούν να επιχειρήσουν στην περιοχή. Αλλά η επιχείρηση στο Άφριν ολοκληρώθηκε με επιτυχίᴨ

Πρέπει να υπάρξει συντονισμός με την Ρωσία
Ο Αγάρ είπε πως το βήμα των δυνάμεων του Άσαντ στην περιοχή δυτικά του Μένμπιτς,  ¨είναι μια προσβολή περιορισμού της Τουρκίας¨  και συνέχισε λέγοντας : ¨Μπορεί να εμπεριέχονται παγίδες. Μπορεί να αρχίσει μια διαδικασία κατά την οποία η Τουρκία μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με το συριακό καθεστώς και την Ρωσία. Το βήμα αυτό του καθεστώτος, είναι μια φωτογραφία που δείχνει πως η Τουρκία  πρέπει να συντονίσει την διαδικασία αυτή σε συντονισμό όχι μόνο με τις ΗΠΑ αλλά και με την Ρωσία. Ενδεχομένως η Ρωσία μας λέει πως ¨Εάν με ωθήσετε εκτός της διαδικασίας μπορεί να ενεργοποιηθεί άλλο σενάριο στο πεδίο¨. Το κενό στα ανατολικά του Ευφράτη πρέπει να γεμίσει σε συντονισμό με την Ρωσία¨.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/rusyadan-ortaligi-karistiracak-adim-beni-surec-disina-iterseniz-574339.html

25/12/2018

Σχ: Ο Τούρκος αναλυτής βλέπει σωστά την κατάσταση. Ξέρει πως οι Τούρκοι πέτυχαν στο Άφριν επειδή τους επέτρεψαν οι Ρώσοι να κάνουν χρήση του αεροπορικού χώρου. Διαφορετικά χωρίς drones, χωρίς αεροσκάφη και ελικόπτερα…ακόμη θα πολεμούσαν . Οπότε αυτή την παραχώρηση είναι υποχρεωμένοι να επιδιώξουν να την αποσπάσουν και τώρα (αν δεν την έχουν ήδη αποσπάσει).    

Previous Article

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΙΤ…

Next Article

ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΑΠΟ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *