Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΡΩΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ (;) …

No Comments Share:

Ανακοίνωση από την Ρωσία για την Ιντλίμπ : Παρά τις προσπάθειες της Τουρκίας, δύσκολη η αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη

Η Ρωσία ανακοίνωσε πως η δημιουργία μιας αποστρατιωτικοποιημένης ζώνη στην περιοχή Ιντλίμπ της Τουρκίας, παρά τις προσπάθειες της Τουρκίας, είναι ακόμη δύσκολο να γίνει.

Σύμφωνα με την συμφωνία που υπογράφηκε στο Σότσι ανάμεσα στην Ρωσία και στην Τουρκία, έπρεπε οι ακραίες οργανώσεις μέχρι τις 15/10 να αποσυρθούνε από την  αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη της Ιντλίμπ.

Η Μαρία Ζαχάροβα-εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας σε συνέντευξη τύπου, υπενθύμισε την επίθεση που πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα μονάδες της Αλ Κάιντα από την Ιντλίμπ, που έληξε με τον θάνατο 18 Σύρων στρατιωτών και είπε τα εξής : ¨Αυτού του είδους οι αιματηρές προβοκάτσιες, δείχνουν  πως  παρά τις προσπάθειες της Τουρκίας που υπέγραψε το προσύμφωνο με την Ρωσία στις 17 Σεπτεμβρίου, οι  δυσκολίες στον σχηματισμό της αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης ακόμη συνεχίζονται¨.

Rusya’dan İdlib açıklaması: Türkiye’nin çabalarına rağmen silahsız bölge zor

22/11/2018

Σχ: Είναι θέμα χρόνου να αρχίσει η τελική μάχη. Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο η Ρωσία συνήψε αυτή την εξαρχής ανεφάρμοστη συμφωνία (ίσως λόγω του Τουρκικού Αγωγού) αλλά δεν είναι δυνατόν να στέκεται ακίνητος ο συριακό στρατός να δέχεται χτυπήματα από τους κατσαπλιάδες  ισλαμιστές εισβολείς.  

Previous Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΕΒΡΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Next Article

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΕΒΡΕΝΟΣ ΣTHN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *