Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TO ¨ΦΑΟΥΛ¨ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΥΠΕΞ

0 σχόλια Share:

Ρωσία : Οι ΗΠΑ στα ανατολικά του Ευφράτη εργάζονται για να στήσουν ένα δήθεν κράτος

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε πως οι ΗΠΑ εργάζονται για να στήσουν ένα δήθεν κράτος στα ανατολικά του Ευφράτη.

Σύμφωνα με την είδηση από το Sputnik, ο Λαβρόφ απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ανέφερε πως η Ιντλίμπ είναι η τελευταία προβληματική περιοχή της Συρίας και είπε: ¨ Εκεί στα ανατολικά του Ευφράτη, υπάρχουν τεράστιες εκτάσεις στις οποίες γίνονται πράγματα τα οποία δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν εκείνα τα εδάφη με σκοπό διαμέσου των Κούρδων να στήσουν εκεί ένα δήθεν κράτος για τους Σύριους συμμάχους τους. Στα εδάφη εκείνα, οι ΗΠΑ μέσω απόλυτα έκνομων οδών κάνουν τα πάντα για να στήσουν ένα δήθεν κράτος και να στήσουν εκεί υπό την αιγίδα τους  συνθήκες κανονικής ζωής¨

………………………

Rusya: ABD Fırat’ın doğusunda sözde devlet kurmaya çalışıyor

12/10/2018

Σχ: Εδώ και έναν αιώνα το Κουρδιστάν μοιράστηκε ανάμεσα σε 4 χώρες. Τουρκία, Ιράν, Ιράκ και Συρία. Ένας λαός δεκάδων εκατομμυρίων έμεινε χωρίς πατρίδα και βρέθηκε αντιμέτωπος με φυσικές, πολιτικές και πολιτιστικές γενοκτονίες στα κράτη όπου τον μοίρασαν. Ε λοιπόν τώρα ναι, με την βοήθεια των ΗΠΑ βλέπουν ένα φως. Είναι άδικο αυτό;  Αντιλαμβανόμαστε τα συμφέροντα της Ρωσίας με τον αγωγό που περνά από την Τουρκία, όπως και τις βάσεις που διαθέτει στην Συρία, αλλά κάποτε θα πρέπει να αποκτήσουν και οι Κούρδοι μια κρατική οντότητα. Με κάθε τρόπο.     

Previous Article

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΠΑΖΑΝ ΤΑ I-PHONE ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ; …

Next Article

ΗΘΕΛΕ ME TO ZOΡΙ NA THΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *