Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δήθεν προειδοποιήσεις από ΕΕ και Ρωσία

0 σχόλια Share:

Προειδοποιήσεις από Ρωσία και Ε.Ε. για την πιθανή στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στη Συρία

Η Ρωσία επανέλαβε πως πρέπει να διαφυλαχθεί η εδαφική ακεραιότητα της Συρίας. Η Ε.Ε. υποστήριξε πως “Ενα βιώσιμο περιβάλλον δεν θα επιτευχθεί αυτό με στρατιωτικές μεθόδους”.
…..
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε πως ” Η Μόσχα γνωρίζει πως η Τουρκία έχει τις ίδιες απόψεις με τη Ρωσία για την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας. Ελπίζουμε πως οι Τούρκοι ομόλογοι μας, σε όλες τις καταστάσεις θα παραμείνουν πιστοί σε αυτή τους τη στάση”.

Ό Πεσκόφ επανέλαβε πως άποψη της Μόσχας, είναι πως όλες οι παράνομες στρατιωτικές παρουσίες είναι ανάγκη να εγκαταλείψουν τη Συρία.
“Βιώσιμο περιβάλλον στη Συρία δεν μπορεί να επιτευχθεί με στρατιωτικές μεθόδους”
Η Ε.Ε. μετά από τον απρόσμενο τρόπο με τον οποίο οι μονάδες της Αμερικής αποσύρονται από την περιοχή, προειδοποίησε την Τουρκία σχετικά με την στρατιωτική επιχείρηση στον βορρά της Συρίας.
Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην ενημέρωση του τύπου δήλωσε τα εξής :” Υπό το φως των δηλώσεων που γίνονται σχετικά με την κατάσταση από Τουρκία και ΗΠΑ, ακόμη κι αν λάβουμε υπόψη τις δίκαιες ανησυχίες της Τουρκίας, βλέπουμε να επιβεβαιώνεται η εξ αρχής θέση της ΕΕ, πως ένα βιώσιμο περιβάλλον δεν θα μπορέσει να επιτευχθεί με στρατιωτικές μεθόδους”.

Türkiye’nin olası Suriye operasyonu için Rusya ve AB’den uyarı

7/10/2019

Σχ :  Η μεν ΕΕ είναι πρακτικά ανύπαρκτη ενώ η Ρωσία προφανώς υποκρίνεται για χάρη των δικών της συμφερόντων. Επαναλαμβάνουμε, όταν είχε μπει η Τουρκία στο Αφρίν, είχε δηλώσει στους Ρώσους πως αυτό θα ήταν κάτι προσωρινό και τώρα βλέπουμε πως ιδρύει και πανεπιστήμιο εκεί.

Αυτό μήπως φαίνεται στη Ρωσία να είναι σεβασμός στην εδαφική ακεραιότητα της Συρίας ; …

Previous Article

Προξενόφρων σύλλογος ανοίγει στην Ροδόπη τον 5ο του (!) παιδικό σταθμό…

Next Article

Ερντογάν : ¨Συνεχίζουμε να στέλνουμε χρήματα και τεμάχια για τα F-35¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

commodo tristique et, leo ipsum Donec ut eleifend sem, lectus