Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αποστολή μονάδας ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας από το Αϊδίνι στην Ροζάβα

0 σχόλια Share:

Ξεπροβόδησαν με προσευχές τα μέλη των PÖH  

Με προσευχές ξεπροβοδόθηκαν μέλη των Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας (PÖH) Αιδινίου που αναχώρησαν για να αναλάβουν καθήκοντα στην β.Συρία, στην επιχείρηση Πηγή Ειρήνης που διεξάγεται κατά των οργανώσεων PΚΚ/ YPG. ISIS κ.α.

……………

Στην τελετή ξεπροβοδίσματος και κουρμπανιού που έγινε στο Παράρτημα της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων, μιλώντας ο αστυνομικός διευθυντής Σουάτ Εκιτζί, είπε τα εξής : ¨Το κράτος μας για την επιβίωση της πατρίδας και του έθνους μας και με σκοπό να άρει τον διάδρομο της τρομοκρατίας που διαμορφωνόταν στην Β.Συρία, σχεδίασε την Επιχείρηση Πηγή Ειρήνης. Ηρωικοί συμπολεμιστές μου, αδέρφια μου πατριώτες, αυτή είναι μια πολύ ειδική αποστολή και ο Αλλάχ δεν την παραχωρεί σε όλους. Γνωρίζω πως όλοι σας είστε εθελοντές. Αυτό παλιότερα το ζήσαμε και στο Βαν.Πρώτα ο Θεός θα ξεπροβοδήσουμε τους φίλους μας προς την περιοχή των επιχειρήσεων. Ο Αλλάχ να σας ανοίγει τον δρόμο, εύχομαι να μην πάθετε τίποτε και να εκτελέσετε τα καθήκοντα σας ομαλά. Σε όλους τους φίλους μου που είναι εθελοντές σε αυτό το διακεκριμένο, ιερό και ιδιαίτερο καθήκον, εύχομαι να έχουν συνεχείς επιτυχίες. Ο Αλλάχ να βοηθά όλα τα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας που υπηρετούν εδώ. Οι οικογένειες που αφήνετε πίσω αποτελούν το αμανάτι μας, σε κάθε θέμα θα βρισκόμαστε δίπλα τους, Να μην ανησυχείτε, καλό δρόμο να έχετε. Εύχομαι σε όλους σας να έχετε επωφελή καθήκοντα. Ο Αλλάχ να σας σκεπάζει¨.

Μετά από την ομιλία του αστυνομικού διευθυντή Εκιτζί, σφάχτηκε το κουρμπάνι και η ομάδα προσωπικού των PÖH, ξεπροβοδήθηκε με προσευχές.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/pohler-bolgeye-dualarla-ugurlandi-1014732.html

17/1/2020

Σχ. : Τα λόγια καλά είναι για την πατρίδα, αλλά ενώ πέρασαν 18 χρόνια διακυβέρνησης του ΑΚΡ, εμείς δεν θυμόμαστε κάποιον ¨μάρτυρα¨ που να είναι γόνος υψηλόβαθμου στελέχους του κόμματος αυτού. Γιατί; Ο Αλλάχ δεν παραχωρεί σε εκείνους αυτά τα ¨ιερά καθήκοντα¨ ;…

Να είσαι στο Αϊδίνι δίπλα στο Αιγαίο και να πηγαίνεις να πολεμήσεις Κούρδους αντάρτες στην Ροζάβα…Πίκρα !  Πολλά χρέη θα πρέπει να έχει το προσωπικό αυτό για να δεχθεί να πάει. Διότι και εθελοντικά να πηγαίνουν, οι απολαβές φυσικά και είναι πολλαπλάσιες.    

Previous Article

Μαθήματα ιστορίας της Θράκης με τουρκική σκοπιά και ενθάρρυνση…

Next Article

Κίνηση Χαφτάρ που ενόχλησε τους τζουτζέδες της Τουρκίας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν