Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σκοτώνοντας μια άοπλη γυναίκα πολιτικό – Βίντεο με σκληρές εικόνες

No Comments Share:

O ανταποκριτής του BBC κοινοποίησε βίντεο από τους πυροβολισμούς κατά της Χελέφ, ενώ ο Μακγκάρκ είπε πως αυτό είναι ¨έγκλημα πολέμου¨.

Ο Ρίαμ Νταλάτα κοινοποίησε βίντεο από τις στιγμές κατά τις οποίες σκοτώθηκε η Χεβρίν Χελέφ-πρόεδρος του  Κόμματος της Μελλοντικής Συρίας, από ομάδες μαχητών που στηρίζονται από την Τουρκία.

Το πρωί χτυπήθηκε κονβόι οχημάτων πολιτών που κατευθυνόταν προς την πόλη Γκίρε Σπι. Στην επίθεση σκοτώθηκε η Χεβρίν Χελέφ-πρόεδρος του  Κόμματος της Μελλοντικής Συρίας και τραυματίστηκαν δεκάδες άτομα.

…………….

 

Στο βίντεο διακρίνεται πως άτομο που κείτεται κάτω, δέχεται πολλά πυρά και από διαφορετικά άτομα.

ΜΑΚΓΚΑΡΚ : ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ

Ο Αμερικανός πρώην ειδικός απεσταλμένος για την Συρία Μρεττ Μπακγκάρκ, όταν μια φιλοκυβερνητική εφημερίδα έγραψε πως ¨Με μια επιτυχημένη επιχείρηση εξουδετερώθηκε η Γ.Γ. του Κόμματος της Μελλοντικής Συρίας, που ήταν εκ των πολιτικών επεκτάσεων του PYD στην Συρία¨ και δημοσίευσε αυτές τις εικόνες, εκείνος αντέδρασε από τον λογαριασμό του στο Τούιττερ.

Ο Μακγκάρκ έγραψε : ¨Την ¨εξουδετέρωση¨ μιας άοπλης γυναίκα 35 ετών που εργαζόταν για τους λαούς που ζούνε στην Συρία, την ανακηρύσσουν ως ¨πετυχημένη επιχείρηση¨. Ανακοινώθηκε πως η κυρία Χεβρίν Χελέφ σύρθηκε έξω από το αυτοκίνητο και πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου. Αυτό είναι έγκλημα πολέμου.

https://www.artigercek.com/haberler/bbc-muhabiri-xelef-in-vuruldugu-goruntuleri-paylasti-mcgurk-goruntuler-icin-savas-sucu-dedi

13/10/2019

Previous Article

Tουιτ που έδειχνε το δραματικό χρονικό σημείο…

Next Article

Είδηση για είσοδο του συριακού στρατού σε περιοχές των SDG !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *