Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

SDG : ¨Το τουρκικό κράτος σκοπεύει να καταλάβει όλη την βόρεια Συρία¨

0 σχόλια Share:

Συνέντευξη Τύπου των SDG

O Ρεντούρ Χελίλ-υπεύθυνος Γενικών Σχέσεων των SDG, έδωσε συνέντευξη τύπου σχετικά με τις επιθέσεις εισβολής του τουρκικού κράτους και των συμμοριών του, που συνεχίζονται επί 4 μέρες.

Ο Ρεντούρ Χελίλ είπε τα εξής : Πάντοτε εκπληρώσαμε όλες τις υποχρεώσει και τα καθήκοντα μας απέναντι σε όλο τον κόσμο. Εφαρμόσαμε τις υποχρεώσεις όλων των διεθνών συμφωνιών.  Αλλά η διεθνής κοινή γνώμη και οι δηλώσεις που κάνουν τώρα τα κράτη δεν σταματάνε τις επιθέσεις εισβολής του τουρκικού κράτους. Σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με δύο μέτωπα. Ένα του τουρκικού κράτους και ένα των συμμοριών της ISIS

To τουρκικό κράτος διαπράττει εγκλήματα δολοφονώντας πολίτες. Μέχρι τώρα 200 πολίτες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν. 45 μαχητές μας έγιναν μάρτυρες αντιστεκόμενοι ηρωικά. Εμείς θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τον λαό μας και να αντιστεκόμαστε.

Ο Διεθνής Συνασπισμός μέχρι τώρα δεν έκανε κανένα πρακτικό βήμα για να σταματήσει τις επιθέσεις εισβολής. Το τουρκικό κράτος σκοπεύει να καταλάβει όλη την Βόρεια και Ανατολική Συρία. Από την άλλη πλευρά στις φυλακές μας βρίσκονται χιλιάδες μέλη της ISIS. Μέχρι τώρα ελέγχαμε τις συμμορίες αυτές. Αλλά με την ένταση του πολέμου, προτεραιότητα μας είναι να υπερασπίσουμε τον λαό μας¨.

https://anfturkce.com/kurdIstan/qsd-den-basin-toplantisi-131578

12/10/2019

Previous Article

Τάγμα Αρμένιων μαχητών στην Σερεκανίγε ενάντια στους Τούρκους !

Next Article

Μία φάρσα που φανέρωσε τις αληθινές προθέσεις των ΗΠΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!