Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Νέα από το μέτωπο και σχετικά με τον πόλεμο

No Comments Share:

15:24

Οι ανταποκριτές μας Ερσίν Τσακσού και Ρουκέν Τζεμάλ, μίλησαν στο κέντρο της πόλης Σερεκανίγε με στρατιωτικό διοικητή των SDG.Ο διοικητής Ντιγιάρ Αμουντέ δήλωσε τα εξής :

¨Αυτή την στιγμή είμαστε στην Σερεκανίγε, κανένας συμμορίτης δεν μπόρεσε να μπει στο κέντρο της πόλης. Οι φίλοι μας ελέγχουν όλους τους δρόμους της πόλης. Το ηθικό των μαχητών μας είναι υψηλό. Καταστρέψαμε δύο οχήματα και σκοτώσαμε πολλούς συμμορίτες.

Σχ. μεταφρ. : Oι Τούρκοι υποστηρίζουν πως σήμερα κατέλαβαν την Σερεκανίγε.

…………………

…………………

12:51

Οι Μητέρες του Σαββάτου δέχθηκαν επίθεση την ώρα που διαμαρτύρονταν για την επίθεση εισβολής των κομμάτων ΑΚΡ-ΜΗΡ

12:39

Οι εισβολείς βομβαρδίζουν έντονα τα χωριά Ελκεμίγια, Μερενάζ, Ελ Μαλικίγε και Σεβάρφε.

12:31

Υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου : Ο Ερντογάν είναι ένας δολοφόνος

12:30

Εικόνες από την Σερεκανίγε

 

12:26

Μετά από την επίθεση εισβολής του τουρκικού κράτους στην Ροζάβα, ο πρόεδρος του MSD Ριγιάντ Ντιράρ ως επικεφαλής επιτροπής μετέβη στην Αίγυπτο όπου και συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Σεμίχ Σουκρού. Στην συνάντηση ο Σουκρού ανέφερε πως ο Ερντογάν θέλει να καταλάβει όλη την βόρεια και ανατολική Συρία και είπε : ¨Είναι ένας δολοφόνος. Δεν κινείται σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες. Είμαστε σίγουροι πως θέλει να θέσει σε κίνδυνο όλη την περιοχή. ¨Όλα τα βήματα που κάνει το επιβεβαιώνουν αυτό. Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε την εδαφική ακεραιότητα της Τουρκίας και θα το δείξουμε αυτό με όλες μας τις προσπάθειες.¨

12:22

9 άτομα τραυματίστηκαν από έκρηξη   στην πόλη Εζάζ που βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή.

12:13

Στην Σουηδία το κόμμα Moderat που ήταν πρώην σύμμαχος και αδερφό κόμμα με το ΑΚΡ, αντέδρασε έντονα στην εισβολή του τουρκικού κράτους στην Ροζάβα. Ο βουλευτής Έντουαρτ Ρεντλ υπέβαλε γραπτή τροπολογία στο κοινοβούλιο ζητώντας να αναλάβει η Σουηδία πρωτοβουλία για να σταματήσει το τουρκικό κράτος τις επιθέσεις.

12:11

Το τουρκικό κράτος χτύπησε πολίτες που κινούνταν από την Ράκκα προς το Γκίρε Σπι. Μαθεύτηκε πως στην επίθεση υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

12:09

Μέλη του τουρκικού στρατού εισβολής και των συμμοριτών που προσπάθησαν να εισέλθουν στα δυτικά της Σερεκανίγε, αποκρούστηκαν. Θωρακισμένο όχημα τύπου ΒΜΒ των εισβολέων, χτυπήθηκε με αντιαεροπορικό και καταστράφηκε.

…………….

https://anfturkce.com/guncel/Isgale-karsi-tarihi-direnis-bueyueyor-131544

12/10/2019

Previous Article

Αντιδράσεις Αζέρων, Αραβικού Συνδέσμου και Γερμανίας στην εισβολή της Τουρκίας

Next Article

Η καλή νεράιδα της Σταχτοπούτας θα είναι μαύρος και ομοφυλόφιλος !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *