Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αν εισβάλουν οι Τούρκοι, οι Αμερικανοί μάλλον θα αποσυρθούν…

0 σχόλια Share:

WSJ: Αν η Τουρκία μπει στην ΒΑ Συρία, οι ΗΠΑ μπορεί να αποσυρθούν

Η γνωστή αμερικανική εφημερίδα
Wall Street Journal (WSJ), υποστηρίζει πως σε περίπτωση που η Τουρκία επιχειρήσει να στήσει από μόνη της με στρατιωτική επιχείρηση μία “ασφαλή περιοχή” στη βορειοανατολική Συρία, τότε μπορεί να υποχρεωθούν οι Αμερικανοί στρατιώτες να αποσυρθούν. Η WSJ εκφράζει την ανησυχία της πως αυτή η επιχείρηση μπορεί να γίνει χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την είδηση της WSJ, Αμερικανοί αξιωματούχοι αναφέρουν πως βλέπουν σημάδια για αποστολή στρατού από την Τουρκία προς την βορειοανατολική Συρίακάτι το οποίο όπως λένε ένα βήμα το οποίο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τους Αμερικανούς στρατιώτες που βρίσκονται στην περιοχή.
Αμερικανός αξιωματούχος που μίλησε στην εφημερίδα δήλωσε : “Η απόλυτη τρικυμία. Μία πραγματικά πολύ άσχημη κατάσταση. Ενδεχομένως μπορεί να μην μείνει κάποια άλλη επιλογή από την έξοδο”.
……
Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι ανέφεραν ότι σε περίπτωση που η Τουρκία κάνει μία διευρυμένη επιχείρηση με μεγάλο αριθμό στρατιωτών και βαριά όπλα, τότε οι ΗΠΑ με σκοπό την αποφυγή της σύγκρουσης με την σύμμαχο στο ΝΑΤΟ Τουρκία, ενδεχομένως να μην έχουν άλλη επιλογή, από το να αποσύρουν τους 1000 περίπου στρατιώτες που έχουν στη Συρία.
στο κείμενο της εφημερίδας αναφέρεται πως οι Αμερικανοί αξιωματούχοι ανησυχούν πως η Τουρκία δεν θα τους έχει ενημερώσει επαρκώς έγκαιρα πριν από την έναρξη της επιχείρησης.
……

WSJ: Türkiye Suriye’nin kuzeydoğusuna girerse ABD çekilebilir

3/10/2019

Previous Article

Μουσουλμάνος δημοτικός σύμβουλος-διακινητής λαθρομεταναστών από Κρήτη προς Σουηδία !

Next Article

Κούρδισα που έγινε υπουργός στο Βέλγιο !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!