Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρωινά νέα από το μέτωπο

0 σχόλια Share:

08:08

Ο τουρκικός στρατός εισβολής βομβαρδίζει το Γκίρε Σπι από ξηράς και αέρος

07:41

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ;

Οι εισβολείς που θέλησαν να αποκλείσουν την  Σερεκανίγε, βρέθηκαν οι ίδιοι αποκλεισμένοι και προσπαθούν από ανατολικά και δυτικά να επεκταθούν προς τα νότια.Με τον ίδιο τρόποι εισβολείς προσπαθούν να επεκταθούν προς τα ανατολικά και δυτικά της πόλης Γκίρε Σπι και έτσι προσπαθούν να καταλάβουν τις πόλεις και σε δεύτερο στάδιο να καταλάβουν την 120 χλμ γραμμή μεταξύ Σερεκανίγε και Γκίρε Σπι.

07:41

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

Στην δυτική πόλη (Τλ Χελέφ) και στην ανατολική (Μέζρε) οι συγκρούσεις με βαριά όπλα συνεχίζονται. Οι εισβολείς στοχεύουν την πόλη με τα κανόνια τους, ενώ οι μαχητές ανταποδίδουν με βαριά όπλα. Οι συγκρούσεις γίνονται όλο και πιο σφοδρές.

07:41

ΝΟΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ

Μαχητές των SDG  έθεσαν σε κλοιό στοιχεία συμμοριτών που ήταν εν υπνώσει και κινητοποιήθηκαν τώρα για να περικυκλώσουν την πόλη. Στον δρόμο Σερεκανίγε-Χεσέκε, από χτες το πρωί ως τώρα σκοτώθηκαν εντός του κλοιού 4 συμμορίτες, ενώ άλλοι 5 συνελήφθησαν.

07:40

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Εισβολείς οι οποίοι προχώρησαν προς τα νότια της Σερεκανίγε από τις περιοχές Μέζρε Μίτσε και από την βιομηχανική περιοχή, όταν θέλησαν να αποκόψουν τον δρόμο Σερεκανίγε Ντίρμπεσίγε και να θέσουν υπό κλοιό την πόλη, δέχονται από χθες βαριά χτυπήματα. Η μεγάλη επίθεση των εισβολέων στην βιομηχανική περιοχή αποκρούστηκε, ενώ στις συγκρούσεις σκοτώθηκαν τουλάχιστον 16 εισβολείς.

07:40

ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Εισβολείς που θέλησαν να καταλάβουν την Τιλ Χελεφ, βρέθηκαν αντιμέτωποι με αντίδραση από τρεις τομείς , με αποτέλεσμα οι συμμορίτες να δεχθούν ισχυρά χτυπήματα. Το κέντρο της Τιλ Χελέφ είναι στον έλεγχο των μαχητών των SDG, την ώρα που οι εισβολείς θέλησαν να θέσουν υπό κλοιό από δύο πλευρές την περιοχή. Ενώ όμως οι εισβολείς θελαν να προελάσουν, οι δυνάμεις των SDG αρχίζοντας επιχείρηση, έθεσαν σε κλοιό τους εισβολείς. Στις συνεχιζόμενες και τώρα συγκρούσεις σκοτώθηκαν τουλάχιστον 19 συμμορίτες.

Οι συγκρούσεις συνεχίζονται με στήριξη από τα μαχητικά αεροσκάφη και το πυροβολικό του τουρκικού κράτους. Σε σπίτι που βρέθηκε στο στόχαστρο των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών σκοτώθηκε ένας πολίτης αγνώστων στοιχείων και τραυματίστηκε ένας ακόμη.

Οι επιθέσεις εισβολής του τούρκικου κράτους-εισβολέα, συνεχίζονται. Το τουρκικό κράτος και οι συμμορίες προέλευσης Αλ Κάιντα που έχει μαζέψει γύρω του, δέχθηκαν βαριά χτυπήματα στις επιθέσεις που κάνουν στην Σερεκανίγε.

https://anfturkce.com/rojava-surIye/Isgal-saldirilarina-karsi-tarihi-direnis-131469

11/10/2019

Previous Article

Και εμείς είμαστε έξω φρενών με τον Τραμπ…

Next Article

¨Η επιχείρηση στα ανατολικά του Ευφράτη, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να εγκαταλείψουν οι Ιταλοί την περιοχή¨……

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *